Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı belli oldu.

12.04.2018 - 09:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2283+ kez okundu.
 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı belli oldu.

Cumartesi günü yapılan komite seçimlerinden sonra bugün 54 üye başkanı belirlemek için oy kullandı. Seçimlerde mevcut Başkan Servet Şahin ile Mehmet Albayrak aday oldu
Servet şahin 28 oy alarak tekrar başkan seçilirken, Mehmet Albayrak 23 oy aldı. 3 oyda geçersiz sayıldı.   Servet Şahin’in yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;   Aytekin Genç, Bilal Azaklı, Hüseyin Avni Kalafat, Hamdi Şensoy, Halil Çetinkaya, İbrahim Nasuhbeyoğlu, Mutlu Çetin, Mustafa Şahin, Nevzat Yavuz, Şenol Kır oldu.   TOBB delegesi; “Zübeyde Çelebi, Şenel Öztürk, Yücel Genç, Adnan Ateşoğlu, Bekir Ergen, Yüksel Aksu oldu.   Seçimden sonra konuşan Başkan Servet Şahin; "Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim süresince, seçim stresi ile üzdüğüm, kırdığım kim varsa özür dilerim. Seçim süresince bir çok sıkıntılar yaşadık fakat azimle çalışarak seçimi kazanmayı bildik. Beni destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.   Başkan Servet Şahin; "Benim ve yönetimimin yatıkları yapacaklarının teminatıdır. Benim dönemimde kazandırılan projelere yeni dönemde de devem edilecektir. Ordu'ya mutlaka ekonomik anlamda katkılar sunmaya devam edeceğiz." diyerek yeni dönemde de başarıya koşacaklarını vurguladı.   Son olarak Başkan Şahin; "Seçim süresince karşıma çıkan adaylar oldu bir çok adayın çıktığı bu kulvarda ekibimle başarmayı bildik. Ancak bugünkü seçimde karşıma çıkan Mehmet Albayrak'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sandık başına geldiğinde başarılar dilerken, çıktığında da tebrik etti ve bana sarıldı. Odada bir seçim havasından çok aile ortamı vardı ve sanki rakip yokmuş gibi davranıldı. Keşke tüm adaylar böyle olsa" diyerek sözlerini tamamladı.
Cumartesi günü yapılan komite seçimlerinden sonra bugün 54 üye başkanı belirlemek için oy kullandı. Seçimlerde mevcut Başkan Servet Şahin ile Mehmet Albayrak aday oldu

Servet şahin 28 oy alarak tekrar başkan seçilirken, Mehmet Albayrak 23 oy aldı. 3 oyda geçersiz sayıldı.



 

Servet Şahin’in yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;



 

Aytekin Genç, Bilal Azaklı, Hüseyin Avni Kalafat, Hamdi Şensoy, Halil Çetinkaya, İbrahim Nasuhbeyoğlu, Mutlu Çetin, Mustafa Şahin, Nevzat Yavuz, Şenol Kır oldu.



 

TOBB delegesi; “Zübeyde Çelebi, Şenel Öztürk, Yücel Genç, Adnan Ateşoğlu, Bekir Ergen, Yüksel Aksu oldu.



 

Seçimden sonra konuşan Başkan Servet Şahin; "Güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Seçim süresince, seçim stresi ile üzdüğüm, kırdığım kim varsa özür dilerim. Seçim süresince bir çok sıkıntılar yaşadık fakat azimle çalışarak seçimi kazanmayı bildik. Beni destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.



 

Başkan Servet Şahin; "Benim ve yönetimimin yatıkları yapacaklarının teminatıdır. Benim dönemimde kazandırılan projelere yeni dönemde de devem edilecektir. Ordu'ya mutlaka ekonomik anlamda katkılar sunmaya devam edeceğiz." diyerek yeni dönemde de başarıya koşacaklarını vurguladı.



 

Son olarak Başkan Şahin; "Seçim süresince karşıma çıkan adaylar oldu bir çok adayın çıktığı bu kulvarda ekibimle başarmayı bildik. Ancak bugünkü seçimde karşıma çıkan Mehmet Albayrak'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sandık başına geldiğinde başarılar dilerken, çıktığında da tebrik etti ve bana sarıldı. Odada bir seçim havasından çok aile ortamı vardı ve sanki rakip yokmuş gibi davranıldı. Keşke tüm adaylar böyle olsa" diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.