1.Ordu Kitap Fuarı başlıyor

KÜLTÜR 11.10.2018 - 00:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 4368+ kez okundu.
 

1.Ordu Kitap Fuarı başlıyor

Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı 12 Ekim Cuma günü kapılarını açıyor.
Sosyal projeler alanında çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi bu alanda daha önceki yıllarda başlattığı ve kitapseverlerin yazarlarla buluştuğu kitap fuarının 5’incisini hayata geçiriyor. Bu yıl, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla, Ordu Valiliği Koordinasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Denetiminde (TOBB), KOSGEB, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi ortaklığında resmi bir kimlik kazanan ve bu statüde adı değişerek düzenlenecek olan “Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı” 12 Ekim Cuma günü saat 14.00’te Tayfun Gürsoy Parkı’nda yapılacak törenle kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor. BAŞKAN TEZCAN: “VATANDAŞLARIMIZI KİTAP FUARINA BEKLİYORUZ” Hazırlıkların tamamlandığı Ordu 1. Kitap Fuarı öncesi açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, kitap sevgisini aşılamak ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla açılacak olan fuara tüm vatandaşları davet etti. Birçok yayınevi ve birçok yazarın okuyucusu ile buluşacağını ifade eden Tezcan, “Altınordu sahilimizde Tayfun Gürsoy Parkı’nda düzenlenecek olan Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı 12-21 Ekim tarihleri arasında vatandaşlarımızı ağırlayacak. 77 standın yer alacağı fuarda 130 yayınevi ve 100’ü aşkın yazarımız okuyucusu ile buluşacak. Fuarda ayrıca Türkiye’nin birçok saygın yazarı söyleşi gerçekleştirecek. Kitap sevgisinin aşılanacağı fuarımızda vatandaşlarımız 10 gün süreyle güzel ve özel anlar yaşayacak. İlimiz ve bölge halkımızı gerçekleştirilecek olan Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı’na bekliyoruz” dedi. 12-21 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı her gün 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı 12 Ekim Cuma günü kapılarını açıyor.

Sosyal projeler alanında çalışmalar yürüten Altınordu Belediyesi bu alanda daha önceki yıllarda başlattığı ve kitapseverlerin yazarlarla buluştuğu kitap fuarının 5’incisini hayata geçiriyor. Bu yıl, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın maddi katkılarıyla, Ordu Valiliği Koordinasyonunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Denetiminde (TOBB), KOSGEB, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi ortaklığında resmi bir kimlik kazanan ve bu statüde adı değişerek düzenlenecek olan “Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı” 12 Ekim Cuma günü saat 14.00’te Tayfun Gürsoy Parkı’nda yapılacak törenle kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.

BAŞKAN TEZCAN: “VATANDAŞLARIMIZI KİTAP FUARINA BEKLİYORUZ”

Hazırlıkların tamamlandığı Ordu 1. Kitap Fuarı öncesi açıklamalarda bulunan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, kitap sevgisini aşılamak ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla açılacak olan fuara tüm vatandaşları davet etti. Birçok yayınevi ve birçok yazarın okuyucusu ile buluşacağını ifade eden Tezcan, “Altınordu sahilimizde Tayfun Gürsoy Parkı’nda düzenlenecek olan Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı 12-21 Ekim tarihleri arasında vatandaşlarımızı ağırlayacak. 77 standın yer alacağı fuarda 130 yayınevi ve 100’ü aşkın yazarımız okuyucusu ile buluşacak. Fuarda ayrıca Türkiye’nin birçok saygın yazarı söyleşi gerçekleştirecek. Kitap sevgisinin aşılanacağı fuarımızda vatandaşlarımız 10 gün süreyle güzel ve özel anlar yaşayacak. İlimiz ve bölge halkımızı gerçekleştirilecek olan Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı’na bekliyoruz” dedi.

12-21 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan Ordu Ulusal 1. Kitap Fuarı her gün 10.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.