“Adaletli hizmet edeceğiz”

SİYASET 18.03.2019 - 23:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2604+ kez okundu.
 

“Adaletli hizmet edeceğiz”

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu ve Çınarcık Mahallelerinde yaptığı konuşmada, “Sorunların çözümü noktasında adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz.” dedi.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Uğurlu ve Çınarcık Mahallelerinde yaptığı konuşmada, il genel meclis üyeliği ve belediyecilik tecrübesiyle yola çıktığını ifade ederek, “Sorunların çözümü noktasında adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz.” dedi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Uğurlu ve Çınarcık Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların güler yüzü ve ilgisiyle karşılanan Tavlı, insanların beklentilerinin farkında olduklarını ifade ederek, “AK Parti belediyeciliğinin, hizmet belediyeciliği olduğunu vatandaşlarımız biliyor. Bizde sorunları biliyoruz. Sorunların çözümü için adaletli bir şekilde hareket edeceğiz.” dedi. -“Desteklerinizin devamını bekliyoruz”- Geçmiş tecrübeleriyle sorunlara vakıf olduğunu ifade eden Tavlı, hükümetle aynı istikamette bakıldığında çözülemeyecek sorunların olamayacağını belirterek, şöyle konuştu: “Göreve geldiğimizde adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz. Hizmetlerin yapılması ve devamı içinde sizlerden destek bekliyoruz. Destek verildiğinde geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerin yürütülmesi noktasında hiçbir sorun yaşanmayacaktır. El birliğiyle, birbirimizden güç alarak sorunların üstesinden geleceğiz. İl genel meclis üyeliği ve belediyecilik tecrübelerimle sorunlara vakıfım. Bu sorunların çözümü içinde Ünye’de bu kardeşinize, Ordu Büyükşehir Belediyesinde ise Sayın Mehmet Hilmi Güler’e sizlerden destek istiyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da Ordu’ya ayrı bir önem vermekte. Kendisine buradan 31 Mart’ta güçlü bir destek vererek bu sevgisine karşılık verelim.” -“Yapılan hizmetleri görüyoruz”-   Hizmetin adresinin AK Parti olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “3 Kasım 2002’den sonra ülkemiz her alanda adeta çağ atladı. Biz nereden nereye geldiğimiz iyi biliyoruz. AK Partimiz, gerek hükümet, gerekse belediyecilik alanlarında büyük hizmetler yaptı. Sosyal devletin ne olduğunu biz 2002’den sonra gördük. İnşallah hizmetlerin devamı için istikametimiz şaşmayacak.” diyerek Tavlı’ya yanınızdayız mesajı verdiler.    
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu ve Çınarcık Mahallelerinde yaptığı konuşmada, “Sorunların çözümü noktasında adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz.” dedi.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Uğurlu ve Çınarcık Mahallelerinde yaptığı konuşmada, il genel meclis üyeliği ve belediyecilik tecrübesiyle yola çıktığını ifade ederek, “Sorunların çözümü noktasında adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz.” dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Uğurlu ve Çınarcık Mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların güler yüzü ve ilgisiyle karşılanan Tavlı, insanların beklentilerinin farkında olduklarını ifade ederek, “AK Parti belediyeciliğinin, hizmet belediyeciliği olduğunu vatandaşlarımız biliyor. Bizde sorunları biliyoruz. Sorunların çözümü için adaletli bir şekilde hareket edeceğiz.” dedi.

-“Desteklerinizin devamını bekliyoruz”-

Geçmiş tecrübeleriyle sorunlara vakıf olduğunu ifade eden Tavlı, hükümetle aynı istikamette bakıldığında çözülemeyecek sorunların olamayacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Göreve geldiğimizde adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz. Hizmetlerin yapılması ve devamı içinde sizlerden destek bekliyoruz. Destek verildiğinde geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerin yürütülmesi noktasında hiçbir sorun yaşanmayacaktır. El birliğiyle, birbirimizden güç alarak sorunların üstesinden geleceğiz. İl genel meclis üyeliği ve belediyecilik tecrübelerimle sorunlara vakıfım. Bu sorunların çözümü içinde Ünye’de bu kardeşinize, Ordu Büyükşehir Belediyesinde ise Sayın Mehmet Hilmi Güler’e sizlerden destek istiyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da Ordu’ya ayrı bir önem vermekte. Kendisine buradan 31 Mart’ta güçlü bir destek vererek bu sevgisine karşılık verelim.”

-“Yapılan hizmetleri görüyoruz”-

 

Hizmetin adresinin AK Parti olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “3 Kasım 2002’den sonra ülkemiz her alanda adeta çağ atladı. Biz nereden nereye geldiğimiz iyi biliyoruz. AK Partimiz, gerek hükümet, gerekse belediyecilik alanlarında büyük hizmetler yaptı. Sosyal devletin ne olduğunu biz 2002’den sonra gördük. İnşallah hizmetlerin devamı için istikametimiz şaşmayacak.” diyerek Tavlı’ya yanınızdayız mesajı verdiler.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.