Adaylar yeni yıla kaldı

SİYASET (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 11.12.2018 - 13:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2166+ kez okundu.
 

Adaylar yeni yıla kaldı

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, ilçe belediye başkan adaylarının yeni yılda açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli olan AK Parti’de gözler ilçe adaylarına çevrildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “İlçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir tarih yok. Bütçe görüşmelerinden sonra açıklanır diye düşünüyorum.” Dedi. Başkan Tomakin, “Seçim komisyonumuzda çalışan herkes mecliste bütçe çalışması yapıyor. Yeni yıla yakın açıklanır diye düşünüyoruz. Yani eni yıl hediyesi olabilir.“ diye konuştu.
AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, ilçe belediye başkan adaylarının yeni yılda açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli olan AK Parti’de gözler ilçe adaylarına çevrildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “İlçe belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir tarih yok. Bütçe görüşmelerinden sonra açıklanır diye düşünüyorum.” Dedi.

Başkan Tomakin, “Seçim komisyonumuzda çalışan herkes mecliste bütçe çalışması yapıyor. Yeni yıla yakın açıklanır diye düşünüyoruz. Yani eni yıl hediyesi olabilir.“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.