Adıgüzel Torun'dan hesap soracak

SİYASET 04.04.2019 - 15:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2140+ kez okundu.
 

Adıgüzel Torun'dan hesap soracak

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel’den zehir zemberek sözler. İsim vermeden Seyit Torun’u hedef alan Adıgüzel, “İdris Naim Şahin’in adını ortaya atan bu arkadaş benimle ilgili olumlu tek bir söz söylememiştir. Bununda hesabını soracağım” dedi.
31 Mahalli Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Adıgüzel, düzenlediği basın toplantısında zehir emberek sözler kullanarak Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u hedef aldı.  Hedefine isim vermeden İdris Naim Şahin’i alan Adıgüzel, “İttifak oyumuz yüzde 33-34 neredeydi AK Parti'ye de Küskün ciddi bir kitle vardı. Hekim kimliğimle beraber doğru politikaları ve doğru projeler ile beraber AK Parti'den dönen doğru bir kitleye döndürmek ile beraber bunu yüzde 40’ların üzerinden taşıyacağımız, bir başarı yakalayabileceğimiz ve sağlayabileceğimizi gördüler. Bir operasyonla burada Cumhuriyet Halk Partisine bir ilgi olmasın diye araya bir aday sokuşturdular. Bu bir projeydi. Maalesef bu projenin bir ayağında da partimizin içinden olan insanlar vardı. Saadetin adayına MHP’nin yüzde 10 oyu, İYİ Parti'nin oyları, ‘burada memleket var’ diyen bizim partimizde yönlendirilen yüzde 6 oy vardı. Aldığı oyların hepsi budur. Benim söylediğim bir şey vardı, “seçimi kazanamaz Bu bir operasyondur. Bu Cumhuriyet Halk Partisine bir operasyondur. Bu Ak Parti içerisinden MHP içerisinde tutunamayan orada siyaset kavgasını kaybetmiş insanların kendine kapı açmak için yaptığı bir operasyondur. Bu oylar CHP'ye gelmesin diye Saadet Partisi'nin giden emanet oylardır. Bizden Saat Partisi’ne giden yüzde 7 oyu ondan eksiltip bize eklediğinizde alacağım o yüzden 19. Maalesef seçim sahasında yalnız bırakıldı tek başımıza ancak bu kadar yapabildik.   BUNUN HESABINI SORACAĞIM’ Hedefine isim vermeden Seyit Torun’u alan Adıgüzel, “bizim bir yöneticimiz tarafından Saadet’in adayının ortaya atıldığının, benim gerçek bir aday olmadığım, çekileceğime dair söylentiler nedeniyle defalarca Ordu’yla ilgili arkadaşı genel merkezi uyarmışımdır. Genel Başkana da iletmişimdir. Fakat benim yanımda yer alan, beni sahiplenen tek cümle sosyal medyaya yada medyaya onun ağzından dökülmemiştir. Bununda hesabını soracağım ve partimin en üst noktalarına bunu ileteceğim. Tüm öngörülerim çıktı demiştim ama biri hariç çıktı. O da bu partinin adayı, bu partinin namusudur demiştim ama yüzde 7’yi tutamadım.”   ATATÜRK RÖZETİYLE TAKLA ATANLAR KAYBETTİ Uhud Savaşı’nda Okçular Tepesini terk edenler ile Kerbela’da yalnız bırakılan Hz. Hüseyin gibi yalnız bırakıldığını söyleyen Adıgüzel, “bu seçimde kaybedeni ben değilim. Yakasına Atatürk rozeti takıp, sosyal medyada Atatürk’ün resmini profil resmini takıp sonrada Anıtkabir yolunda Atası’na yürüyen çocuklara biber gazı sıkanlarla sonrada 10 Kasım’da kenefe gidin diyenlerle birlikte olarak takla atanlar kaybetmiştir. Benimle görünmekten imtina eden belediye başkan adaylarımızda oldu. Rakibimin seçim otobüsüne binerek onunla istişare eden belediye başkan adaylarımızda oldu. Bunların hepsinin hesabını genel merkez nezdinde soracağım. İlçede şuraya ilde buraya siyaseti kaybetmiştir. Eğer böyle derseniz millette size ‘hadi’ der."
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel’den zehir zemberek sözler. İsim vermeden Seyit Torun’u hedef alan Adıgüzel, “İdris Naim Şahin’in adını ortaya atan bu arkadaş benimle ilgili olumlu tek bir söz söylememiştir. Bununda hesabını soracağım” dedi.

31 Mahalli Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Adıgüzel, düzenlediği basın toplantısında zehir emberek sözler kullanarak Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’u hedef aldı.

 Hedefine isim vermeden İdris Naim Şahin’i alan Adıgüzel, “İttifak oyumuz yüzde 33-34 neredeydi AK Parti'ye de Küskün ciddi bir kitle vardı. Hekim kimliğimle beraber doğru politikaları ve doğru projeler ile beraber AK Parti'den dönen doğru bir kitleye döndürmek ile beraber bunu yüzde 40’ların üzerinden taşıyacağımız, bir başarı yakalayabileceğimiz ve sağlayabileceğimizi gördüler. Bir operasyonla burada Cumhuriyet Halk Partisine bir ilgi olmasın diye araya bir aday sokuşturdular. Bu bir projeydi. Maalesef bu projenin bir ayağında da partimizin içinden olan insanlar vardı. Saadetin adayına MHP’nin yüzde 10 oyu, İYİ Parti'nin oyları, ‘burada memleket var’ diyen bizim partimizde yönlendirilen yüzde 6 oy vardı. Aldığı oyların hepsi budur. Benim söylediğim bir şey vardı, “seçimi kazanamaz Bu bir operasyondur. Bu Cumhuriyet Halk Partisine bir operasyondur. Bu Ak Parti içerisinden MHP içerisinde tutunamayan orada siyaset kavgasını kaybetmiş insanların kendine kapı açmak için yaptığı bir operasyondur. Bu oylar CHP'ye gelmesin diye Saadet Partisi'nin giden emanet oylardır. Bizden Saat Partisi’ne giden yüzde 7 oyu ondan eksiltip bize eklediğinizde alacağım o yüzden 19. Maalesef seçim sahasında yalnız bırakıldı tek başımıza ancak bu kadar yapabildik.

 

BUNUN HESABINI SORACAĞIM’

Hedefine isim vermeden Seyit Torun’u alan Adıgüzel, “bizim bir yöneticimiz tarafından Saadet’in adayının ortaya atıldığının, benim gerçek bir aday olmadığım, çekileceğime dair söylentiler nedeniyle defalarca Ordu’yla ilgili arkadaşı genel merkezi uyarmışımdır. Genel Başkana da iletmişimdir. Fakat benim yanımda yer alan, beni sahiplenen tek cümle sosyal medyaya yada medyaya onun ağzından dökülmemiştir. Bununda hesabını soracağım ve partimin en üst noktalarına bunu ileteceğim. Tüm öngörülerim çıktı demiştim ama biri hariç çıktı. O da bu partinin adayı, bu partinin namusudur demiştim ama yüzde 7’yi tutamadım.”

 

ATATÜRK RÖZETİYLE TAKLA ATANLAR KAYBETTİ

Uhud Savaşı’nda Okçular Tepesini terk edenler ile Kerbela’da yalnız bırakılan Hz. Hüseyin gibi yalnız bırakıldığını söyleyen Adıgüzel, “bu seçimde kaybedeni ben değilim. Yakasına Atatürk rozeti takıp, sosyal medyada Atatürk’ün resmini profil resmini takıp sonrada Anıtkabir yolunda Atası’na yürüyen çocuklara biber gazı sıkanlarla sonrada 10 Kasım’da kenefe gidin diyenlerle birlikte olarak takla atanlar kaybetmiştir. Benimle görünmekten imtina eden belediye başkan adaylarımızda oldu. Rakibimin seçim otobüsüne binerek onunla istişare eden belediye başkan adaylarımızda oldu. Bunların hepsinin hesabını genel merkez nezdinde soracağım. İlçede şuraya ilde buraya siyaseti kaybetmiştir. Eğer böyle derseniz millette size ‘hadi’ der."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.