Afrin’de görevli Uzman Çavuş sevdiğine sahnede evlenme teklif etti

BÖLGE GÜNDEMİ 17.06.2018 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1616+ kez okundu.
 

Afrin’de görevli Uzman Çavuş sevdiğine sahnede evlenme teklif etti

Ünye Belediyesi 7. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, ilginç bir sahneye ev sahipliği yaptı. 6 yıldır sevdiğini, kız arkadaşına söyleyemeyen Afrin’de görevli Uzman Çavuş Muhammet Raşit Ordulu (29), görevden geldiği günün akşamında binlerce kişinin karşısında sahnede kız arkadaşına evlenme teklif etti.
Afrin’de 27 Ocak’tan bu yana görevli bulunan Muhammet Raşit Ordulu, 6 yıl önce tanıştığı ve bu zamana kadar arkadaş olarak görüştüğü kız arkadaşına, Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkarak evlenme teklifi yaptı. Yerel sanatçıların sahne aldığı etkinlikler sırasında mikrofonda ismini duyan ve sahneye davet edilen Deniz Erdem (22) önce şaşırdı, sonra kısa bir süre sonra sahneye çıktı. Ardından da sahneye gelen Uzman Çavuş Ordulu, konuşmasında ilk olarak Afrin ve tüm şehitleri anıp, “Gerek Afrin, gerekse Suriye, gerekse Nusaybin operasyonlarında silah arkadaşlarımdan şehit vermiş olduğum arkadaşlarımın ailelerinin ellerini öpüyorum, yaralı arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum” diyerek başladı. Konuşmasının devamında kız arkadaşıyla tanışmasını anlatan Uzman Çavuş Ordulu,  “Yıl 2012, 29 Ekim kutlamaları için hazırlık yapıyorduk. Bir hafta 10 gün önceden okullarda hazırlıklar oluyor. 20 Ekim tarihinde ben kendisini gördüm, aşık oldum, sevdim. Ta ki bugüne kadar. Ben bu sabah 08:00’de Afrin’den geldim. Artık diyorum ki içimdeki volkanların patlaması bitsin. Ben artık senden uzak olmayayım. Sen her zaman özlem çektiğim tek aşkım, artık bir ömür yanımda olmanı istiyorum. Seni her zaman her gün bir o kadar seveceğim.” diyerek önce diz çöktü, ardından da evlikli yüzüğünü uzatıp sahnede binlerce kişinin önünde evlenme teklif etti. Teklif karşısında önce şaşıran Deniz Erdem, şaşkınlığını attıktan sonra “Evet” diyerek teklifi kabul etti. Birbirine sarılan çift binlerce kişinin alkışları arasında Nurettin Reçber’in “Aşk, Sana Benzer” şarkısı eşliğinde dans ederek mutluluklarını taçlandırdı. Aslen Samsun Çarşambalı olan Muhammet Raşit Ordulu, yine kendisi gibi Samsun Çarşambalı olan Deniz Erdem’le tanıştığı Ünye’de evlilik yolunda ilk adımlarını atmış oldu. Sahneden indikten sonra gazetecilere açıklama yapan Uzman Çavuş Ordulu, “20 Ekim 2012’de tanıştık. Çok büyük aşk ve sevgi ile bağlandım ben kendisine. Ben askeri personelim. Bir askerin eşi olabilecek yapıları kendisinde çok ama çok öncesinde sezdiğim için hiç ama hiç pes etmedim. Ben 2012 yılından bu yana toplam 10 defa görüştüm ya da görüşmedim. Ama sevdim. Sadece sevdim ve ben sevmenin ne olduğunu uzaktayken onunla yaşadım. Bir ömür onu sevip onunla yaşlanmak ve bir ömür onun gözlerinde yaşlanmak istiyorum.” dedi.  
Ünye Belediyesi 7. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, ilginç bir sahneye ev sahipliği yaptı. 6 yıldır sevdiğini, kız arkadaşına söyleyemeyen Afrin’de görevli Uzman Çavuş Muhammet Raşit Ordulu (29), görevden geldiği günün akşamında binlerce kişinin karşısında sahnede kız arkadaşına evlenme teklif etti.

Afrin’de 27 Ocak’tan bu yana görevli bulunan Muhammet Raşit Ordulu, 6 yıl önce tanıştığı ve bu zamana kadar arkadaş olarak görüştüğü kız arkadaşına, Cumhuriyet Meydanı’nda sahneye çıkarak evlenme teklifi yaptı.

Yerel sanatçıların sahne aldığı etkinlikler sırasında mikrofonda ismini duyan ve sahneye davet edilen Deniz Erdem (22) önce şaşırdı, sonra kısa bir süre sonra sahneye çıktı. Ardından da sahneye gelen Uzman Çavuş Ordulu, konuşmasında ilk olarak Afrin ve tüm şehitleri anıp, “Gerek Afrin, gerekse Suriye, gerekse Nusaybin operasyonlarında silah arkadaşlarımdan şehit vermiş olduğum arkadaşlarımın ailelerinin ellerini öpüyorum, yaralı arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum” diyerek başladı.

Konuşmasının devamında kız arkadaşıyla tanışmasını anlatan Uzman Çavuş Ordulu,  “Yıl 2012, 29 Ekim kutlamaları için hazırlık yapıyorduk. Bir hafta 10 gün önceden okullarda hazırlıklar oluyor. 20 Ekim tarihinde ben kendisini gördüm, aşık oldum, sevdim. Ta ki bugüne kadar. Ben bu sabah 08:00’de Afrin’den geldim. Artık diyorum ki içimdeki volkanların patlaması bitsin. Ben artık senden uzak olmayayım. Sen her zaman özlem çektiğim tek aşkım, artık bir ömür yanımda olmanı istiyorum. Seni her zaman her gün bir o kadar seveceğim.” diyerek önce diz çöktü, ardından da evlikli yüzüğünü uzatıp sahnede binlerce kişinin önünde evlenme teklif etti.

Teklif karşısında önce şaşıran Deniz Erdem, şaşkınlığını attıktan sonra “Evet” diyerek teklifi kabul etti. Birbirine sarılan çift binlerce kişinin alkışları arasında Nurettin Reçber’in “Aşk, Sana Benzer” şarkısı eşliğinde dans ederek mutluluklarını taçlandırdı.

Aslen Samsun Çarşambalı olan Muhammet Raşit Ordulu, yine kendisi gibi Samsun Çarşambalı olan Deniz Erdem’le tanıştığı Ünye’de evlilik yolunda ilk adımlarını atmış oldu.

Sahneden indikten sonra gazetecilere açıklama yapan Uzman Çavuş Ordulu, “20 Ekim 2012’de tanıştık. Çok büyük aşk ve sevgi ile bağlandım ben kendisine. Ben askeri personelim. Bir askerin eşi olabilecek yapıları kendisinde çok ama çok öncesinde sezdiğim için hiç ama hiç pes etmedim. Ben 2012 yılından bu yana toplam 10 defa görüştüm ya da görüşmedim. Ama sevdim. Sadece sevdim ve ben sevmenin ne olduğunu uzaktayken onunla yaşadım. Bir ömür onu sevip onunla yaşlanmak ve bir ömür onun gözlerinde yaşlanmak istiyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.