Ağ Yırtıldı Oltasını Alan Denize Koştu

YAŞAM 09.11.2020 - 21:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2128+ kez okundu.
 

Ağ Yırtıldı Oltasını Alan Denize Koştu

Altınordu’da denizdeki bir kafesin yırtılması sonucu serbest kalan balıkları yakalamak isteyen Ordulular sahile akın etti.
Kumbaşı sahilinden açıktaki denizde kültür balıkların yer aldığı kafeslerden biri henüz bilinmeyen nedenle yırtıldı.   Kafesten çıkan binlerce balık, denize dağılırken, kimisi de kıyıya vurdu. Kıyıda bolca balık olduğunu duyan çok sayıda amatör balıkçılar sahile akın etti.   Sosyal medyadan tuttukları paylaşan Ordulular, Karadeniz’in bu gün bolluk içinde olduğunu söyledi.   Burada ağın yırtılmasında sabotaj olup olmadığının belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
Altınordu’da denizdeki bir kafesin yırtılması sonucu serbest kalan balıkları yakalamak isteyen Ordulular sahile akın etti.

Kumbaşı sahilinden açıktaki denizde kültür balıkların yer aldığı kafeslerden biri henüz bilinmeyen nedenle yırtıldı.

 

Kafesten çıkan binlerce balık, denize dağılırken, kimisi de kıyıya vurdu. Kıyıda bolca balık olduğunu duyan çok sayıda amatör balıkçılar sahile akın etti.

 

Sosyal medyadan tuttukları paylaşan Ordulular, Karadeniz’in bu gün bolluk içinde olduğunu söyledi.

 

Burada ağın yırtılmasında sabotaj olup olmadığının belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.