"Ağlamayı bırakın, adam gibi hizmet edin!"

SİYASET 16.07.2019 - 12:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1999+ kez okundu.
 

"Ağlamayı bırakın, adam gibi hizmet edin!"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, belediye başkanlarının para olmadığı gerekçesiyle hizmet yapmamasını eleştirerek, “Ağlamayı bırakın, adam gibi hizmet edin.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. MHP’li vekil bu kez, sosyal medya hesabından belediyelere tepki gösterdi. Belediye başkanlarının para olmadığı gerekçesiyle hizmet yapmadığını ileri süren Enginyurt, “Belediye Başkanları ‘para yok, borç çok’ diye ağlıyorlar. Hayırdır efendiler! Biri size ‘borç yok mu’ dedi? Siz bu borçları bilmeden mi başkan oldunuz? Ağlamayı bırakın, millete hizmette yarışın. Kadroları keyfi kullanmadan, liyakati esas alın. ‘Yılbaşına kadar bir şey olmaz, beklemek lazım’ demeyin, adam gibi hizmet edin” ifadelerinde bulundu.
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, belediye başkanlarının para olmadığı gerekçesiyle hizmet yapmamasını eleştirerek, “Ağlamayı bırakın, adam gibi hizmet edin.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

MHP’li vekil bu kez, sosyal medya hesabından belediyelere tepki gösterdi. Belediye başkanlarının para olmadığı gerekçesiyle hizmet yapmadığını ileri süren Enginyurt, “Belediye Başkanları ‘para yok, borç çok’ diye ağlıyorlar. Hayırdır efendiler! Biri size ‘borç yok mu’ dedi? Siz bu borçları bilmeden mi başkan oldunuz? Ağlamayı bırakın, millete hizmette yarışın. Kadroları keyfi kullanmadan, liyakati esas alın. ‘Yılbaşına kadar bir şey olmaz, beklemek lazım’ demeyin, adam gibi hizmet edin” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.