Ak Parti’de İsmet Yanık Korkusu İstifa Ettirdi

SİYASET 26.02.2019 - 23:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1593+ kez okundu.
 

Ak Parti’de İsmet Yanık Korkusu İstifa Ettirdi

Ak Parti Çaybaşı Belediye Başkan Adayı Hüseyin SEMİZ’in Göksu Mahallesinden göstermiş olduğu Belediye Meclis Üyesi Adayı Sami MİDİLLİ istifa dilekçelerini Ak Parti İlçe Başkanlığına Verdi.
Alınan bilgiye göre, Ak Partinin Akbaba Mahallesinden Meclis Üyesi Adayı Yaşar Uğur’un da istifa ettiği gelen bildiler arasında. Meclis Üyesi Adaylarının istifa etme nedeni ise Gerek Çaybaşı Bölgesinde, Gerekse İlküvez Bölgesinde İsmet Yanık’a Karşı vatandaşların yoğun bir desteğinin olduğunu ve bu destek karşısında Hüseyin SEMİZ’in kazanma şansının olmadığı kanaatine varmaları sonucu olduğu belirtildi. Ayrıca Sami Midilli’nin istifa dilekçesinde gerekçe olarak açık açık “Ak Partinin Çaybaşı'nda Seçim Kazanma İhtimalinin olmadığını” vurgulaması büyük şaşkınlık yarattı. İstifaların devamının geleceği de gelen bildiler arasında...
Ak Parti Çaybaşı Belediye Başkan Adayı Hüseyin SEMİZ’in Göksu Mahallesinden göstermiş olduğu Belediye Meclis Üyesi Adayı Sami MİDİLLİ istifa dilekçelerini Ak Parti İlçe Başkanlığına Verdi.

Alınan bilgiye göre, Ak Partinin Akbaba Mahallesinden Meclis Üyesi Adayı Yaşar Uğur’un da istifa ettiği gelen bildiler arasında.

Meclis Üyesi Adaylarının istifa etme nedeni ise Gerek Çaybaşı Bölgesinde, Gerekse İlküvez Bölgesinde İsmet Yanık’a Karşı vatandaşların yoğun bir desteğinin olduğunu ve bu destek karşısında Hüseyin SEMİZ’in kazanma şansının olmadığı kanaatine varmaları sonucu olduğu belirtildi.

Ayrıca Sami Midilli’nin istifa dilekçesinde gerekçe olarak açık açık “Ak Partinin Çaybaşı'nda Seçim Kazanma İhtimalinin olmadığını” vurgulaması büyük şaşkınlık yarattı.

İstifaların devamının geleceği de gelen bildiler arasında...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.