Ak Parti Fatsa ilçe başkanı istifa etti

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.01.2019 - 14:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1315+ kez okundu.
 

Ak Parti Fatsa ilçe başkanı istifa etti

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, isim vermeden Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’a tepki gösterdikten sonra belediye başkan adayı belirleme sürecinde yaşananları gerçekçe göstererek görevinden istifa ettiğini duyurdu.
Yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, “31 Mart 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adayı belirleme sürecinde, partimizle ilgisi olmayan ve partimizden aday adayı olmayan, kutlu davamızda yolu hiçbir zaman kesişmemiş birinin, seçildiği günden bu tarafa ilçemize ve ilimize gelmeyen, halkın sorunlarıyla ilgilenmeyen, milletimize ve ilçemize hizmet yolunda teşkilatımızın hiçbir istek ve taleplerini dikkate almayan, dava bilinci gelişmemiş bir milletvekilinin Fatsa için değil, kendi siyasi ikbali için aday dayatması neticesinde Fatsa ilçemize aday gösterilmiş olması bizi, teşkilatımızı, partililerimizi ve gönüldaşlarımızı üzmüştür.” ifadelerine yer verdi. ERDOĞAN’A DA ANLATTIM Kır açıklamasını şu ifadeler ile tamamladı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize teşrif ettiği 20 Ocak 2019 Pazar günü, yaşanan süreci ve bu olumsuz gelişmeleri kendilerine arz ettim. Her daim davamızın bir neferi olarak birlikte yol yürüyeceğimizi ancak bu şekliyle hiçe sayılan bir ilçe başkanlığı görevini yürütemeyeceğimi kendilerine ilettim. Bütün bu gelişmelere bağlı olarak, 31 Mart seçimlerine giderken, kuruluşundan beri yol yürümekten onur duyduğum, farklı kademelerde hizmet ettiğim davam ve sevdam olan Ak Partimizden değil, çift başlılığı önlemek ve sürece katkı sağlamak için Fatsa İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.”
Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, isim vermeden Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız’a tepki gösterdikten sonra belediye başkan adayı belirleme sürecinde yaşananları gerçekçe göstererek görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır, “31 Mart 2019 yerel seçimleri için belediye başkan adayı belirleme sürecinde, partimizle ilgisi olmayan ve partimizden aday adayı olmayan, kutlu davamızda yolu hiçbir zaman kesişmemiş birinin, seçildiği günden bu tarafa ilçemize ve ilimize gelmeyen, halkın sorunlarıyla ilgilenmeyen, milletimize ve ilçemize hizmet yolunda teşkilatımızın hiçbir istek ve taleplerini dikkate almayan, dava bilinci gelişmemiş bir milletvekilinin Fatsa için değil, kendi siyasi ikbali için aday dayatması neticesinde Fatsa ilçemize aday gösterilmiş olması bizi, teşkilatımızı, partililerimizi ve gönüldaşlarımızı üzmüştür.” ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN’A DA ANLATTIM

Kır açıklamasını şu ifadeler ile tamamladı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize teşrif ettiği 20 Ocak 2019 Pazar günü, yaşanan süreci ve bu olumsuz gelişmeleri kendilerine arz ettim. Her daim davamızın bir neferi olarak birlikte yol yürüyeceğimizi ancak bu şekliyle hiçe sayılan bir ilçe başkanlığı görevini yürütemeyeceğimi kendilerine ilettim. Bütün bu gelişmelere bağlı olarak, 31 Mart seçimlerine giderken, kuruluşundan beri yol yürümekten onur duyduğum, farklı kademelerde hizmet ettiğim davam ve sevdam olan Ak Partimizden değil, çift başlılığı önlemek ve sürece katkı sağlamak için Fatsa İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.