Ak Parti'nin Ordu Büyükşehir Adayı Kim Olacak?

SİYASET 08.11.2018 - 23:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1085+ kez okundu.
 

Ak Parti'nin Ordu Büyükşehir Adayı Kim Olacak?

AK Parti’de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için birçok isim konuşulsa da şimdilik 3 aday adayı ortaya çıktı.
Enver Yılmaz’ın istifası sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı getirilen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile birlikte eski Milletvekilleri Eyüp Fatsa ile Mustafa Hamarat’ta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. Adaylık için kamuoyunda konuşulan diğer bir isim ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanlarından Mehmet Hilmi Güler. Ancak Güler bu konuda bir açıklama yapmadı.
AK Parti’de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için birçok isim konuşulsa da şimdilik 3 aday adayı ortaya çıktı.

Enver Yılmaz’ın istifası sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı getirilen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile birlikte eski Milletvekilleri Eyüp Fatsa ile Mustafa Hamarat’ta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

Adaylık için kamuoyunda konuşulan diğer bir isim ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanlarından Mehmet Hilmi Güler. Ancak Güler bu konuda bir açıklama yapmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.