AK Parti temayülü yaptı

SİYASET 20.11.2018 - 11:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1802+ kez okundu.
 

AK Parti temayülü yaptı

AK Parti Ordu’da ilçe belediye başkan aday adayları için temayül yoklamasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın katılımıyla, AK Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından Ordu Atatürk Spor Salonu’nda yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasına gerçekleştirildi. İlçe Belediye başkan aday adayları için gerçekleştirilen temayül yoklaması elektronik ortamda yapıldı.    -İlk kez elektronik ortamda- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, temayül yoklamasının ilk kez elektronik ortamda yapıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: “AK Parti olarak ilk kez elektronik ortamda temayül oylaması gerçekleştirdik. Delegelerimiz ve oy kullanacak olan kardeşlerimiz bilgisayar ortamında kendi oylarını kullandılar, kullandıkları oy doğrudan genel merkeze aktarıldı. Zaman zaman aksaklık yaşayan kardeşlerimiz olsa da Türkiye´de ilk kez elektronik ortamda bir oylama gerçekleştirdik. İnşallah Ordu’da da AK Parti’li kardeşlerimiz, belediye başkanları adaylarımız bir destan yazacaktır ve Ordu’yu daha yukarı noktalara getireceklerdir. Zaten Ordu´ya çok önemli yatırımlar yapıldı. 20 yıl öncesi ile şimdiki Ordu arasındaki farklar zaten gözler önünde.”   Temayül yoklamasında tüm teşkilat mensupları ilçe belediye başkan aday adayları için oy kullandı.
AK Parti Ordu’da ilçe belediye başkan aday adayları için temayül yoklamasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın katılımıyla, AK Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından Ordu Atatürk Spor Salonu’nda yerel seçimlere yönelik temayül yoklamasına gerçekleştirildi. İlçe Belediye başkan aday adayları için gerçekleştirilen temayül yoklaması elektronik ortamda yapıldı.   

-İlk kez elektronik ortamda-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, temayül yoklamasının ilk kez elektronik ortamda yapıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

“AK Parti olarak ilk kez elektronik ortamda temayül oylaması gerçekleştirdik. Delegelerimiz ve oy kullanacak olan kardeşlerimiz bilgisayar ortamında kendi oylarını kullandılar, kullandıkları oy doğrudan genel merkeze aktarıldı. Zaman zaman aksaklık yaşayan kardeşlerimiz olsa da Türkiye´de ilk kez elektronik ortamda bir oylama gerçekleştirdik. İnşallah Ordu’da da AK Parti’li kardeşlerimiz, belediye başkanları adaylarımız bir destan yazacaktır ve Ordu’yu daha yukarı noktalara getireceklerdir. Zaten Ordu´ya çok önemli yatırımlar yapıldı. 20 yıl öncesi ile şimdiki Ordu arasındaki farklar zaten gözler önünde.”

 

Temayül yoklamasında tüm teşkilat mensupları ilçe belediye başkan aday adayları için oy kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.