Ak Parti Teşkilatlarında Liste Şoku Yaşanıyor

SİYASET 22.05.2018 - 08:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2224+ kez okundu.
 

Ak Parti Teşkilatlarında Liste Şoku Yaşanıyor

Ak Partide Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat hazırladığı listede yaşanan büyük değişiklikler, teşkilatlarda şaşkınlıkla karşılandı.
24 Haziranda gerçekleştirilecek olan Milletvekili genel seçimlerinde büyük bir merakla beklenen Ak Partinin Milletvekili aday listeleri dün açıklandı. Tüm ülke genelinde milletvekili aday listelerinde büyük sürprizler yaşanırken, teşkilatlar bu listelerin şokunu yaşıyor. Patililer açıkça ifade edemese de, tepkiler sosyal medya ortamlarında dile getirilmeye başladı bile.     Özellikle Ordu Milletvekil sıralamasında Ünye'nin en son sıraya kadar atılması vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.     Ak Partinin kurulduğu günden bu yana hep 1 ya da 2. sıradan Milletvekili çıkaran Ünye, bu seçimde adayının seçilmeyecek sıradan listeye konulmasına oldukça kızgın. Ünye'deki Ak Partililer "Reisi yanlış yönlendiriyorlar. Biz Ünyelilerin karşısına çıkıp bu listeye nasıl oy verin diyeceğiz" diye şimdiden seslerini yükseltmeye başladılar.   Listede 1. 3 ve 5. sıranın Ordu, 2 ve 4. sıranın Fatsaya verilmesi vatandaşlarında büyük tepkisine neden oluyor.     Görünen o ki, Ak Parti Ordu teşkilatı ve milletvekili adayları  bu seçimde Ünyelilere kendilerini anlatmakta oldukça zorlanacak.     İşte Ak Partinin aday listesi : 1. Op.Dr.Şenel Yediyıldız, 2. Av. Ergün TAŞÇI, 3. Metin GÜNDOĞDU, 4.Hamide Aydemir DEMİR, 5.Sait İNAN, 6. Yavuz Selim KIRAN
Ak Partide Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat hazırladığı listede yaşanan büyük değişiklikler, teşkilatlarda şaşkınlıkla karşılandı.

24 Haziranda gerçekleştirilecek olan Milletvekili genel seçimlerinde büyük bir merakla beklenen Ak Partinin Milletvekili aday listeleri dün açıklandı. Tüm ülke genelinde milletvekili aday listelerinde büyük sürprizler yaşanırken, teşkilatlar bu listelerin şokunu yaşıyor. Patililer açıkça ifade edemese de, tepkiler sosyal medya ortamlarında dile getirilmeye başladı bile.

 

 

Özellikle Ordu Milletvekil sıralamasında Ünye'nin en son sıraya kadar atılması vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

 

 

Ak Partinin kurulduğu günden bu yana hep 1 ya da 2. sıradan Milletvekili çıkaran Ünye, bu seçimde adayının seçilmeyecek sıradan listeye konulmasına oldukça kızgın. Ünye'deki Ak Partililer "Reisi yanlış yönlendiriyorlar. Biz Ünyelilerin karşısına çıkıp bu listeye nasıl oy verin diyeceğiz" diye şimdiden seslerini yükseltmeye başladılar.

 

Listede 1. 3 ve 5. sıranın Ordu, 2 ve 4. sıranın Fatsaya verilmesi vatandaşlarında büyük tepkisine neden oluyor.

 

 

Görünen o ki, Ak Parti Ordu teşkilatı ve milletvekili adayları  bu seçimde Ünyelilere kendilerini anlatmakta oldukça zorlanacak.

 

 

İşte Ak Partinin aday listesi :

1. Op.Dr.Şenel Yediyıldız,

2. Av. Ergün TAŞÇI,

3. Metin GÜNDOĞDU,

4.Hamide Aydemir DEMİR,

5.Sait İNAN,

6. Yavuz Selim KIRAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.