Akkuş Belediyespor’da 4 Pozitif Vaka

BÖLGE GÜNDEMİ 04.11.2020 - 22:11, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2201+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor’da 4 Pozitif Vaka

Akkuş Belediye Spordan yapılan açıklamada 2’si oyuncu olmak üzere 4 kişinin covid testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.
    Açıklamada şöyle denildi   Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig’de mücadele eden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımımızın oyuncularına ve teknik ekibine düzenli olarak Covid-19 testi yapılmaktadır. Hafta sonu yapılacak maçlar öncesi (03.11.2020) yapılan ve bugün elimize ulaşan Covid-19 test sonuçlarında A Takımdan 1 ve altyapıdan 1 olmak üzere 2 oyuncumuz;  teknik ekipten bir sorumlumuzun ve kulüp çalışanımızdan 1 kişinin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Test sonucu pozitif çıkan oyuncularımız, teknik ekip ve çalışanımız karantinaya alınarak tedavi süreçlerine başlanmış olup, sağlık durumlarıyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir. Akkuş Belediyespor’umuzun; 7 Kasımda oynayacağı Erzin Yeşilkent Belediye Spor, 9 Kasımda oynayacağı Hatay Büyükşehir Belediye Spor ve  14 Kasım tarihinde oynayacağı Türşad (Adilcevaz) maçları ileri bir tarihe tehir edilmiştir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.      
Akkuş Belediye Spordan yapılan açıklamada 2’si oyuncu olmak üzere 4 kişinin covid testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

 

 

Açıklamada şöyle denildi

 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig’de mücadele eden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımımızın oyuncularına ve teknik ekibine düzenli olarak Covid-19 testi yapılmaktadır.

Hafta sonu yapılacak maçlar öncesi (03.11.2020) yapılan ve bugün elimize ulaşan Covid-19 test sonuçlarında A Takımdan 1 ve altyapıdan 1 olmak üzere 2 oyuncumuz;  teknik ekipten bir sorumlumuzun ve kulüp çalışanımızdan 1 kişinin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Test sonucu pozitif çıkan oyuncularımız, teknik ekip ve çalışanımız karantinaya alınarak tedavi süreçlerine başlanmış olup, sağlık durumlarıyla ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir.

Akkuş Belediyespor’umuzun;

7 Kasımda oynayacağı Erzin Yeşilkent Belediye Spor,

9 Kasımda oynayacağı Hatay Büyükşehir Belediye Spor ve

 14 Kasım tarihinde oynayacağı Türşad (Adilcevaz) maçları ileri bir tarihe tehir edilmiştir.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.