Akkuş Belediyespor’dan Muhteşem Geri Dönüş

SPOR 26.01.2021 - 21:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2491+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor’dan Muhteşem Geri Dönüş

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Ünsal Group Şiran Akademi’yi 2-3 mağlup etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda Ünsal Group Şiran Akademi’yi 2-3 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı. Maçın ilk iki setinde 2-0 geriye düşen Akkuş Belediyespor, 3’üncü setten itibaren toparlanarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve maçı 3-2 kazandı.  Bu sonucun ardından puanını 24’e yükselten Akkuş Belediyespor ligde 4’üncü sıradaki yerini korumuş oldu.     Maç sonunca açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, çok iyi mücadele ettiklerini ve pes etmeyerek muhteşem bir geri dönüşe imza attıklarını belirterek, “ Buraya gelirken bizi zor bir mücadelenin beklediğini biliyorduk. Maçın ilk iki setinde istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve 2-0 geriye düştük. Ancak 3’üncü setten itibaren takım olarak toparlanarak çok güzel mücadele ettik ve istediğimiz oyunu sahaya yansıttık.  Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak adına bizim için çok önemli bir maçtı. Ben oyuncularımın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Önümüzde 31 Ocak Pazar günü oynayacağımız Cizre Belediyespor maçı var. İnşallah grup lideri olan Cizre Belediyespor’u da yenerek hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.    
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Ünsal Group Şiran Akademi’yi 2-3 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, deplasmanda Ünsal Group Şiran Akademi’yi 2-3 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başladı. Maçın ilk iki setinde 2-0 geriye düşen Akkuş Belediyespor, 3’üncü setten itibaren toparlanarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı ve maçı 3-2 kazandı.  Bu sonucun ardından puanını 24’e yükselten Akkuş Belediyespor ligde 4’üncü sıradaki yerini korumuş oldu.

 

 

Maç sonunca açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, çok iyi mücadele ettiklerini ve pes etmeyerek muhteşem bir geri dönüşe imza attıklarını belirterek, “ Buraya gelirken bizi zor bir mücadelenin beklediğini biliyorduk. Maçın ilk iki setinde istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık ve 2-0 geriye düştük. Ancak 3’üncü setten itibaren takım olarak toparlanarak çok güzel mücadele ettik ve istediğimiz oyunu sahaya yansıttık.  Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak adına bizim için çok önemli bir maçtı. Ben oyuncularımın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Önümüzde 31 Ocak Pazar günü oynayacağımız Cizre Belediyespor maçı var. İnşallah grup lideri olan Cizre Belediyespor’u da yenerek hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.