Akkuş Belediyespor, Fındıklı'yı devirdi

SPOR 25.11.2018 - 22:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1728+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor, Fındıklı'yı devirdi

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda 9. hafta maçında Akkuş Belediyespor Voleybol takımı, konuk Fındıklıspor’u 3-2 yendi.
  -“Her zaman yanlarındayız”- Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, galibiyetten dolayı teknik ekibi ve voleybolcuları tebrik ederek,  “Takımımız zorlu bir maçı daha galibiyetle tamamladı. Salonumuzu doldurarak takımına her seferinde sahip çıkan hemşerilerimi bu özverili davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız dün olduğu gibi bugünde 7. adam olarak sahada yerini aldı. Zorlu ve bir o kadarda keyifli bir müsabakayı 3-2 tamamlayarak galibiyet meşalesini bir kez daha yakan takımımızı kutluyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.” dedi. -"Sahada 7. adam desteğini htik"- Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, hedefe emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, “Taraftarımız önünde 2 puan alarak, zorlu bir maçı daha geride bıraktık. Akkuş Belediyespor olarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizleri sahada yalnız bırakmayan, Kaymakamımız Aydın Yanık’a, Başkanımız İsa Demirci’ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç'e,  protokol üyelerimiz ve taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu. -"Hedefimiz Ordu'yu ve Akkuş’u en güzel şekilde temsil etmek"- Antrenör Serkan Oğuz, genç bir ekiple güzel işlere imza atmaya devam ettiklerine dikkat çekerek, "Oyuncularımız çok istekli, hepsinin hedef ve amacı Ordu'yu ve Akkuş'u en güzel şekilde temsil etmek. Genç oyuncularımıza fırsat verildiğinde neler yapabileceklerine şahit olduk. Ligi en güzel şekilde tamamlayıp güzel sonuçlar elde edeceğimizi ümit ediyorum. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye ve Kulüp Başkanımız Soner Efil’e teşekkür ederiz." dedi.   Karşılaşmanın setleri; 23-25, 25-23, 25-16, 17-25 ve 15-13 tamamlandı.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda 9. hafta maçında Akkuş Belediyespor Voleybol takımı, konuk Fındıklıspor’u 3-2 yendi.

 

-“Her zaman yanlarındayız”-

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, galibiyetten dolayı teknik ekibi ve voleybolcuları tebrik ederek, 

“Takımımız zorlu bir maçı daha galibiyetle tamamladı. Salonumuzu doldurarak takımına her seferinde sahip çıkan hemşerilerimi bu özverili davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız dün olduğu gibi bugünde 7. adam olarak sahada yerini aldı. Zorlu ve bir o kadarda keyifli bir müsabakayı 3-2 tamamlayarak galibiyet meşalesini bir kez daha yakan takımımızı kutluyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.” dedi.

-"Sahada 7. adam desteğini htik"-

Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Efil, hedefe emin adımlarla yürüdüklerini ifade ederek, “Taraftarımız önünde 2 puan alarak, zorlu bir maçı daha geride bıraktık. Akkuş Belediyespor olarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bizleri sahada yalnız bırakmayan, Kaymakamımız Aydın Yanık’a, Başkanımız İsa Demirci’ye, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç'e,  protokol üyelerimiz ve taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." diye konuştu.

-"Hedefimiz Ordu'yu ve Akkuş’u en güzel şekilde temsil etmek"-

Antrenör Serkan Oğuz, genç bir ekiple güzel işlere imza atmaya devam ettiklerine dikkat çekerek, "Oyuncularımız çok istekli, hepsinin hedef ve amacı Ordu'yu ve Akkuş'u en güzel şekilde temsil etmek. Genç oyuncularımıza fırsat verildiğinde neler yapabileceklerine şahit olduk. Ligi en güzel şekilde tamamlayıp güzel sonuçlar elde edeceğimizi ümit ediyorum. Her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İsa Demirci'ye ve Kulüp Başkanımız Soner Efil’e teşekkür ederiz." dedi.

 

Karşılaşmanın setleri; 23-25, 25-23, 25-16, 17-25 ve 15-13 tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.