Akkuş Belediyespor Grup Liderini Eli Boş Gönderdi: 3-1

SPOR 03.02.2021 - 14:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1835+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor Grup Liderini Eli Boş Gönderdi: 3-1

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde konuk ettiği grup lideri Cizre Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği grup lideri Cizre Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligin ikinci yarısında 2’de 2 yaptı.  Maçın ilk setinde 1-0 geriye düşen Akkuş Belediyespor, 2’nci setten itibaren toparlanarak muhteşem bir geri dönüşe daha imza attı ve maçı 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından puanını 27’ye yükselten Akkuş Belediyespor ligde 3’üncü sıraya yükseldi.  “Bugün Muhteşem Bir Maç Çıkardık” Maç sonucunda açıklamalarda bulunan takım kaptanı Harun Salif kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ Öncelikle takım arkadaşlarımı teknik ekibimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Ligin ilk yarısındaki Cizre maçında oyuna bir türlü girememiştik. Ama bugün takım olarak ikinci setten itibaren muhteşem oynadık ve maçı kazanmasını bildik. İnşallah ilk olarak hedefimiz olan play- off’lara gideceğiz ardından da Efeler Ligi’ne yükseleceğiz” dedi. “Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz” Takım antrenörü Mehmet Aydın ise Cizre maçına çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Bizim için çok önemli bir maçtı, bu bilinçle takım olarak maça sıkı bir şekilde hazırlandık. Geçtiğimiz hafta da yenik duruma düşüp ardından toparlanması bilip maçı kazanmıştık. Bu hafta da aynı şekilde pes etmeyerek maçı çevirdik ve yolumuza hedefimize emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.            
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde konuk ettiği grup lideri Cizre Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği grup lideri Cizre Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek ligin ikinci yarısında 2’de 2 yaptı.  Maçın ilk setinde 1-0 geriye düşen Akkuş Belediyespor, 2’nci setten itibaren toparlanarak muhteşem bir geri dönüşe daha imza attı ve maçı 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından puanını 27’ye yükselten Akkuş Belediyespor ligde 3’üncü sıraya yükseldi.

 “Bugün Muhteşem Bir Maç Çıkardık”

Maç sonucunda açıklamalarda bulunan takım kaptanı Harun Salif kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ Öncelikle takım arkadaşlarımı teknik ekibimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Ligin ilk yarısındaki Cizre maçında oyuna bir türlü girememiştik. Ama bugün takım olarak ikinci setten itibaren muhteşem oynadık ve maçı kazanmasını bildik. İnşallah ilk olarak hedefimiz olan play- off’lara gideceğiz ardından da Efeler Ligi’ne yükseleceğiz” dedi.

“Yolumuza Emin Adımlarla Devam Ediyoruz”

Takım antrenörü Mehmet Aydın ise Cizre maçına çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Bizim için çok önemli bir maçtı, bu bilinçle takım olarak maça sıkı bir şekilde hazırlandık. Geçtiğimiz hafta da yenik duruma düşüp ardından toparlanması bilip maçı kazanmıştık. Bu hafta da aynı şekilde pes etmeyerek maçı çevirdik ve yolumuza hedefimize emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.