Akkuş Belediyespor Seriyi Bozmadı; 3-0

SPOR 14.02.2021 - 19:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2383+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyespor Seriyi Bozmadı; 3-0

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde ağırladığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti ve ligin ikinci yarısındaki tüm maçları kazanarak 4’te 4 yaptı. Maçın ilk setinden itibaren etkili olan Akkuş Belediyespor (25-22) (25-20) (25-23)’lik sayılarla setleri alarak maçı 3-0 kazandı. Bu sonucun ardından puanını 33’e yükselten Akkuş Belediyespor maç fazlasıyla yeniden ikinci sıraya yükseldi.     Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ Maçın başından sonuna kadar etkili olan taraf bizdik ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Ligin ikinci yarısından itibaren çok zorlu maçlara çıktık. Takım olarak güçlü bir karakter ortaya koyuyoruz, bu sayede 4 maçın tamamını kazandık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Takım olarak yönetim olarak kenetlenmiş durumdayız. Bugün yine sahada muhteşem bir performans sergileyen oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Efeler Ligi hedefimiz doğrultusunda aynı azimle diğer maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.              
Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde ağırladığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, kendi evinde konuk ettiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti ve ligin ikinci yarısındaki tüm maçları kazanarak 4’te 4 yaptı. Maçın ilk setinden itibaren etkili olan Akkuş Belediyespor (25-22) (25-20) (25-23)’lik sayılarla setleri alarak maçı 3-0 kazandı. Bu sonucun ardından puanını 33’e yükselten Akkuş Belediyespor maç fazlasıyla yeniden ikinci sıraya yükseldi.

 

 

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “ Maçın başından sonuna kadar etkili olan taraf bizdik ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Ligin ikinci yarısından itibaren çok zorlu maçlara çıktık. Takım olarak güçlü bir karakter ortaya koyuyoruz, bu sayede 4 maçın tamamını kazandık ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Takım olarak yönetim olarak kenetlenmiş durumdayız. Bugün yine sahada muhteşem bir performans sergileyen oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Efeler Ligi hedefimiz doğrultusunda aynı azimle diğer maçlarımızı da kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.