Akkuş'ta Boks Turnuvası Heyecanla İzlendi

SPOR 12.11.2019 - 09:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2078+ kez okundu.
 

Akkuş'ta Boks Turnuvası Heyecanla İzlendi

Akkuş'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma programları kapsamında boks turnuvası düzenlendi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen turnuvaya Akkuş Belediye Spor Kulübü ev sahipliği yaptı. Dört farklı kulüpten 64 sporcunun katıldığı turnuvada sporcular kıyasıya mücadele ederken, çok sayıda spor severde müsabakaları yakından takip etti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşması yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: " 10 Kasım Atatürk'ü anma programı çerçevesinde ilçemizde ilk defa boks turnuvası düzenledik. Belediye spor kulübümüz salon sporlarında 5 ayrı branşta faaliyet gösteriyor, onlardan bir tanesi de boks.   Akkuşlu hemşerilerimiz voleybol maçlarında gerçekten büyük bir özveri göstererek takımımızı destekliyor ve bu salonu dolduruyor. Bugün gördük ki Akkuşlu spor severler  boksuda seviyor, müsabakalara ilgi gösteriyor, bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz. Uzaktan yakından bu şampiyonaya katılan hakemlerimiz başta olmak üzere hocalarımıza ve tüm sporcu kardeşlerime hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum." Sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Akkuş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ise konuşmasında şunlara yer verdi: "İlçe belediyemizin spor kulübü gençlerimiz adına çok güzel çalışmalar yapıyor. Burada siz değerli hemşerilerimizi de bu çalışmada, bu faaliyette görmekten memnun oldum.  Bugünkü yapılan bu etkinliğin güzel geçmesini temenni ediyorum. Tüm gençlerimize, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum." Akkuş kapalı spor salonunda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Boks turnuvasına İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı İsa Demirci, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Ömür Çağlayan, daire amirleri ve çok sayıda spor sever katıldı. Turnuva sonunda Belediye Başkanı İsa Demirci ve protokol üyeleri tarafından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edilirken, Başkan Demirci müsabakalarda görevli hakem ve kulüp antrenörlerine de plaketlerini takdim etti.
Akkuş'ta 10 Kasım Atatürk'ü Anma programları kapsamında boks turnuvası düzenlendi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen turnuvaya Akkuş Belediye Spor Kulübü ev sahipliği yaptı. Dört farklı kulüpten 64 sporcunun katıldığı turnuvada sporcular kıyasıya mücadele ederken, çok sayıda spor severde müsabakaları yakından takip etti.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşması yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: " 10 Kasım Atatürk'ü anma programı çerçevesinde ilçemizde ilk defa boks turnuvası düzenledik. Belediye spor kulübümüz salon sporlarında 5 ayrı branşta faaliyet gösteriyor, onlardan bir tanesi de boks.   Akkuşlu hemşerilerimiz voleybol maçlarında gerçekten büyük bir özveri göstererek takımımızı destekliyor ve bu salonu dolduruyor. Bugün gördük ki Akkuşlu spor severler  boksuda seviyor, müsabakalara ilgi gösteriyor, bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz. Uzaktan yakından bu şampiyonaya katılan hakemlerimiz başta olmak üzere hocalarımıza ve tüm sporcu kardeşlerime hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum."

Sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Akkuş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ise konuşmasında şunlara yer verdi: "İlçe belediyemizin spor kulübü gençlerimiz adına çok güzel çalışmalar yapıyor. Burada siz değerli hemşerilerimizi de bu çalışmada, bu faaliyette görmekten memnun oldum.  Bugünkü yapılan bu etkinliğin güzel geçmesini temenni ediyorum. Tüm gençlerimize, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."

Akkuş kapalı spor salonunda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Boks turnuvasına İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanı İsa Demirci, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Ömür Çağlayan, daire amirleri ve çok sayıda spor sever katıldı.

Turnuva sonunda Belediye Başkanı İsa Demirci ve protokol üyeleri tarafından dereceye giren sporculara madalyaları takdim edilirken, Başkan Demirci müsabakalarda görevli hakem ve kulüp antrenörlerine de plaketlerini takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.