Akkuş’ta Demirci’yle 2.döneme start verildi

BÖLGE GÜNDEMİ 04.04.2019 - 22:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2316+ kez okundu.
 

Akkuş’ta Demirci’yle 2.döneme start verildi

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından yeniden belediye başkanı seçilerek daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.
Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı (AK Parti- MHP) adayı olan İsa Demirci, 8 bin 676 seçmenin desteğiyle yüzde 61,82 oy oranı aldı. Akkuş’ta ikinci dönemin startını veren Başkan Demirci, seçimin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Makamında tebrikleri kabul eden Demirci, Cumhur ittifakı üyesi MHP Akkuş ilçe Başkanlığını da ziyaret etti. Belediye Başkanı Demirci’yi mesai arkadaşları olan belediye personeli de tebrik etti. Birim amirleri ve memurlar Belediye önünde Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye ikinci dönemin hayırlı olmasını diledi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, hizmetlere ilk günkü şevk ve aşk ile devam edeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi: “31 Mart’ta halkımızın gösterdiği teveccühe teşekkür ediyoruz. Bu netice ekip olarak başta teşkilatlarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, müdürlerimiz, arazide çalışan kardeşlerimizin başarısıdır. Başarı sadece İsa Demirci’ye ait değildir. Biz bir aileyiz. Bir bütünüz. Dolayısıyla Akkuş Belediyesi’nin başarısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da dün olduğu gibi birlikte çalışacağız. Amacımız insanlarımıza hizmet. İnsanlarımıza eksik olan hizmetleri götürmek. Onların duasını almaktır. Onların gönlüne girmektir. Hizmetlerimize kaldığım yerden devam edeceğiz.”   Başkan Demirci, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. 
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından yeniden belediye başkanı seçilerek daha güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor.

Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı (AK Parti- MHP) adayı olan İsa Demirci, 8 bin 676 seçmenin desteğiyle yüzde 61,82 oy oranı aldı.

Akkuş’ta ikinci dönemin startını veren Başkan Demirci, seçimin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

Makamında tebrikleri kabul eden Demirci, Cumhur ittifakı üyesi MHP Akkuş ilçe Başkanlığını da ziyaret etti.

Belediye Başkanı Demirci’yi mesai arkadaşları olan belediye personeli de tebrik etti. Birim amirleri ve memurlar Belediye önünde Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’ye ikinci dönemin hayırlı olmasını diledi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, hizmetlere ilk günkü şevk ve aşk ile devam edeceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

“31 Mart’ta halkımızın gösterdiği teveccühe teşekkür ediyoruz. Bu netice ekip olarak başta teşkilatlarımız, meclis üyesi arkadaşlarımız, müdürlerimiz, arazide çalışan kardeşlerimizin başarısıdır. Başarı sadece İsa Demirci’ye ait değildir. Biz bir aileyiz. Bir bütünüz. Dolayısıyla Akkuş Belediyesi’nin başarısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da dün olduğu gibi birlikte çalışacağız. Amacımız insanlarımıza hizmet. İnsanlarımıza eksik olan hizmetleri götürmek. Onların duasını almaktır. Onların gönlüne girmektir. Hizmetlerimize kaldığım yerden devam edeceğiz.”

 

Başkan Demirci, makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.