Akkuş’ta İki Mahallenin Daha Hayali Gerçek Oldu

BÖLGE GÜNDEMİ 28.06.2021 - 10:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1486+ kez okundu.
 

Akkuş’ta İki Mahallenin Daha Hayali Gerçek Oldu

Akkuş’un uzun yıllardır yol hasreti çeken Seferli ve Alan mahallelerinin 10 km’lik grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalta kavuşturuldu.
Akkuş’ta mahalle ve grup yollarında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi tarafından başlatılan yol seferberliği devam ediyor. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, zemin iyileştirme çalışmalarının bittiği Seferli ve Alan mahallelerinin 10 km’lik grup yolunu asfaltla buluşturdu.           “Akkuş’umuzun Her Köşesinde Bir Çalışma Var”       Asfalt çalışmalarının sona gelindiği grup yolunda Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ayşe Can Solakoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, bölge için önem arz eden yolun asfaltla buluşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz gün Akkuş’un her tarafı şantiye haline gelecek demiştik. Bugün Akkuş’umuzun bir başka köşesinde Seferli- Alan mahallelerimizin grup yolunda incelemelerde bulunuyoruz. Seferli ve Alan Mahallelerimiz uzun yıllardır yollarının asfaltla buluşacağı günü bekliyorlardı, bu anlamda onlar için tarihi günlerden birisi diyebiliriz. Bugün itibariyle iki mahallemizin toplamda 10 km’lik grup yolunda başlatılan asfalt çalışması bitiyor.  Ben yolumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve ekibine ilçe halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.           Mahalle sakinleri ise uzun zamandır bekledikleri yol çalışmasının yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti kurban kesip pankartlar asarak dile getirdiler.        
Akkuş’un uzun yıllardır yol hasreti çeken Seferli ve Alan mahallelerinin 10 km’lik grup yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalta kavuşturuldu.

Akkuş’ta mahalle ve grup yollarında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi tarafından başlatılan yol seferberliği devam ediyor. Standardı yüksek ve daha konforlu yollar için çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, zemin iyileştirme çalışmalarının bittiği Seferli ve Alan mahallelerinin 10 km’lik grup yolunu asfaltla buluşturdu.

 

 

 

 

 

“Akkuş’umuzun Her Köşesinde Bir Çalışma Var”

 

 

 

Asfalt çalışmalarının sona gelindiği grup yolunda Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ayşe Can Solakoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, bölge için önem arz eden yolun asfaltla buluşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz gün Akkuş’un her tarafı şantiye haline gelecek demiştik. Bugün Akkuş’umuzun bir başka köşesinde Seferli- Alan mahallelerimizin grup yolunda incelemelerde bulunuyoruz. Seferli ve Alan Mahallelerimiz uzun yıllardır yollarının asfaltla buluşacağı günü bekliyorlardı, bu anlamda onlar için tarihi günlerden birisi diyebiliriz. Bugün itibariyle iki mahallemizin toplamda 10 km’lik grup yolunda başlatılan asfalt çalışması bitiyor.  Ben yolumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve ekibine ilçe halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Mahalle sakinleri ise uzun zamandır bekledikleri yol çalışmasının yapılmasından dolayı duydukları memnuniyeti kurban kesip pankartlar asarak dile getirdiler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.