Akkuş'ta İstişare Toplantısı

SİYASET 28.03.2018 - 23:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2278+ kez okundu.
 

Akkuş'ta İstişare Toplantısı

Milletvekili Taşçı Muhtarlar ve STK'lar ile Buluştu
Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Akkuş'a ziyarette bulundu. Küçük Kertil Sosyal Tesisi'nde yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Milletvekili Taşçı, burada Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar ile birlikte Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve muhtarlarla buluştu. Milletvekili Taşçı Yatırımları Değerlendirildi İstişare ve değerlendirme toplantısının açılışında konuşan Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci programda yaptığı konuşmada Akkuş'ta geride kalan 4 yılda Akkuş Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve kamu yatırımları adına önemli işler yapıldığını söyledi. İlçe genelinde yapılan yol çalışmaları ile ilgili bilgi de veren Başkan Demirci, "Önümüzdeki yaz gerek sıcak asfalt, gerek beton, gerekse filler malzemeli yol yapımının hızla devam edeceğini" söyledi. İstişare ve değerlendirme toplantısında son konuşmayı yapan Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı Akkuş'ta yapılan kamu yatırımlarını değerlendirdi. Milletvekili Taşçı, Anadolu Lisesi, 200 kişilik kız öğrenci yurdu, Akkuş Açık Cezaevi, Toplum Sağlığı Merkezleri, Akkuş Devlet Hastanesi, TEDAŞ Trafo Merkezi, PTT Hizmet Binası gibi kamu yatırımlarının Akkuş'a yapılan ciddi yatırımlar olduğunu ifade etti. Taşçı ayrıca Ünye, Akkuş, Niksar yolundaki çalışmalara da değinerek Dereiçi güzergahında çalışmanın devam ettiğini, mevcut güzergahta ise iyileştirme yapılacağını söyledi. İstişare ve değerlendirme programının ardından Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve beraberindekiler, yapımı tamamlanan 200 kişilik kız öğrenci yurdu, kaba inşaatı biten Anadolu Lisesi ve Spor Salonu ile inşaat çalışması devam eden Akkuş Açık Cezaevini gezdiler.
Milletvekili Taşçı Muhtarlar ve STK'lar ile Buluştu

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Akkuş'a ziyarette bulundu.

Küçük Kertil Sosyal Tesisi'nde yapılan istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Milletvekili Taşçı, burada Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar ile birlikte Ak Parti İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ve muhtarlarla buluştu.

Milletvekili Taşçı Yatırımları Değerlendirildi

İstişare ve değerlendirme toplantısının açılışında konuşan Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci programda yaptığı konuşmada Akkuş'ta geride kalan 4 yılda Akkuş Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve kamu yatırımları adına önemli işler yapıldığını söyledi. İlçe genelinde yapılan yol çalışmaları ile ilgili bilgi de veren Başkan Demirci, "Önümüzdeki yaz gerek sıcak asfalt, gerek beton, gerekse filler malzemeli yol yapımının hızla devam edeceğini" söyledi.

İstişare ve değerlendirme toplantısında son konuşmayı yapan Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı Akkuş'ta yapılan kamu yatırımlarını değerlendirdi.

Milletvekili Taşçı, Anadolu Lisesi, 200 kişilik kız öğrenci yurdu, Akkuş Açık Cezaevi, Toplum Sağlığı Merkezleri, Akkuş Devlet Hastanesi, TEDAŞ Trafo Merkezi, PTT Hizmet Binası gibi kamu yatırımlarının Akkuş'a yapılan ciddi yatırımlar olduğunu ifade etti.

Taşçı ayrıca Ünye, Akkuş, Niksar yolundaki çalışmalara da değinerek Dereiçi güzergahında çalışmanın devam ettiğini, mevcut güzergahta ise iyileştirme yapılacağını söyledi.

İstişare ve değerlendirme programının ardından Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve beraberindekiler, yapımı tamamlanan 200 kişilik kız öğrenci yurdu, kaba inşaatı biten Anadolu Lisesi ve Spor Salonu ile inşaat çalışması devam eden Akkuş Açık Cezaevini gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.