Akkuş’ta Kar Kalınlığı 70 Santimetreye Ulaştı

BÖLGE GÜNDEMİ 17.02.2021 - 09:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1489+ kez okundu.
 

Akkuş’ta Kar Kalınlığı 70 Santimetreye Ulaştı

Akkuş'ta iki gündür etkili olan ve 70 santimetreye kadar ulaşan kar yağışının ardından Akkuş Belediyesi ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
Akkuş’ta iki gündür etkili olan kar yağışının ardından karın meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirdeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Kar kalınlığının 70 santimetreyi bulduğu Akkuş’ta, tüm mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Akkuş Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri kepçe ve greyderlerle karları temizlerken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için yollarda tuzlama çalışması yapıyor.   Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verildi     İlçede yoğun kar yağışı süresince belediye ekiplerinin 30 araçla ana arterler başta olmak üzere gece gündüz, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlçemizde iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 70 santimetreye, yaylalarda ise 1 metre kalınlığa ulaştı.  Son yılların en kurak yılını yaşadığımız bir dönemde kar yağışı bizleri çok mutlu etti. Böyle bir dönemde kar yağışını esaret olarak değil bereket olarak görüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle birlikte yaklaşık 30 iş makinasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar herhangi olumsuzluk yaşamadığımız gibi bütün mahalle yollarımızı da ulaşıma açmış bulunuyoruz. İlçemizde etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemiz genelinde yüz yüze eğitim yapan okullarda 17 Şubat Çarşamba günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Ben karla mücadeledeki desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.  
Akkuş'ta iki gündür etkili olan ve 70 santimetreye kadar ulaşan kar yağışının ardından Akkuş Belediyesi ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Akkuş’ta iki gündür etkili olan kar yağışının ardından karın meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirdeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Kar kalınlığının 70 santimetreyi bulduğu Akkuş’ta, tüm mahallelerde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Akkuş Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri kepçe ve greyderlerle karları temizlerken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için yollarda tuzlama çalışması yapıyor.

 

Eğitim Öğretime Bir Gün Ara Verildi

 

 

İlçede yoğun kar yağışı süresince belediye ekiplerinin 30 araçla ana arterler başta olmak üzere gece gündüz, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “İlçemizde iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası kar kalınlığı 70 santimetreye, yaylalarda ise 1 metre kalınlığa ulaştı.  Son yılların en kurak yılını yaşadığımız bir dönemde kar yağışı bizleri çok mutlu etti. Böyle bir dönemde kar yağışını esaret olarak değil bereket olarak görüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin ekipleriyle birlikte yaklaşık 30 iş makinasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar herhangi olumsuzluk yaşamadığımız gibi bütün mahalle yollarımızı da ulaşıma açmış bulunuyoruz. İlçemizde etkili olan ve yarın da devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemiz genelinde yüz yüze eğitim yapan okullarda 17 Şubat Çarşamba günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Ben karla mücadeledeki desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.