Akkuş’ta Karne Heyecanı

EĞİTİM 20.01.2019 - 00:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1535+ kez okundu.
 

Akkuş’ta Karne Heyecanı

Akkuş Anaokulu ve Fatih Ortaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde Belediye Başkanı İsa Demirci, Kaymakam V. Aydın Yakın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah çalışkan, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli yer aldı.
Kaymakam Yanık, Başkan Demirci ve Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, törene katıldığı okullarda 1. dönemi başarıyla tamamlayan tüm öğrencilere kitap hediye etti. “Eğitimde Önceliğimiz Ahlak Olmalı” Akkuş Kaymakamı Aydın Yanık karne töreninde yaptığı konuşmasında: “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının 1. dönemini tamamladık. Burada aldığınız notlar sizin eğitiminizin 40’ını oluşturuyor. Yani önceliğimiz iyi ahlak olmalı, başarılı, ahlaklı bireyler olmadıktan sonra kazandığınız notların hiç bir önemi yoktur. Ahlaklı bir nesil, ülkesine, milletine, devletine bağlı olduktan sonra dünyanın nasıl şekilleneceğini de görebiliyoruz. O yüzden önce ahlakı, iyi insan olmayı öğreniyoruz.Hepinize başarılar diliyorum, ikinci dönemin daha iyi, daha güzel geçmesini temenni ediyor, inşallah hepiniz hedeflediğiniz üniversitelere, liselere gidersiniz.”dedi “Bu Makamlar Siz Geleceğimiz Olan Çocuklarımızın” Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Dışarıdaki soğuk havaya rağmen karne almanın heyecanı salonda ateşi yükseltmiş, ben öncelikle öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Velilerimizde inşallah bu 15 günlük tatilde çocuklarımızı hem dinlendirir, hem de ikinci döneme hazırlarlar. Bizim bulunduğumuz makamlar geçici, süreli makamlar, dolayısıyla bu makamlar siz geleceğimiz olan çocuklarımızın  olacak. Çocuklarımız karamsarlığa kapılmaksızın, karneye bakmaksızın kendilerini geleceğe hazırlamalılar. İnşallah birinci dönem iyi geçmiştir, ikinci dönem daha da iyi geçer diyor, hepinize hayırlı tatiller diliyorum.” şeklinde konuştu “Bizler öğrencilik yıllarımızda yaşadığımız bu karne heyecanını, öğrencilerimizle birlikte burada yaşamaktan onur ve kıvanç duyuyoruz” diyen Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan ise, Kaymakam Ayındık Yanık ve Başkan İsa Demirci’nin eğitime vermiş oldukları desteklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini sundu.
Akkuş Anaokulu ve Fatih Ortaokulunda gerçekleştirilen karne töreninde Belediye Başkanı İsa Demirci, Kaymakam V. Aydın Yakın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah çalışkan, öğretmenler ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli yer aldı.

Kaymakam Yanık, Başkan Demirci ve Milli Eğitim Müdürü Çalışkan, törene katıldığı okullarda 1. dönemi başarıyla tamamlayan tüm öğrencilere kitap hediye etti.

“Eğitimde Önceliğimiz Ahlak Olmalı”

Akkuş Kaymakamı Aydın Yanık karne töreninde yaptığı konuşmasında: “2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının 1. dönemini tamamladık. Burada aldığınız notlar sizin eğitiminizin 40’ını oluşturuyor. Yani önceliğimiz iyi ahlak olmalı, başarılı, ahlaklı bireyler olmadıktan sonra kazandığınız notların hiç bir önemi yoktur. Ahlaklı bir nesil, ülkesine, milletine, devletine bağlı olduktan sonra dünyanın nasıl şekilleneceğini de görebiliyoruz. O yüzden önce ahlakı, iyi insan olmayı öğreniyoruz.Hepinize başarılar diliyorum, ikinci dönemin daha iyi, daha güzel geçmesini temenni ediyor, inşallah hepiniz hedeflediğiniz üniversitelere, liselere gidersiniz.”dedi

“Bu Makamlar Siz Geleceğimiz Olan Çocuklarımızın”

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Dışarıdaki soğuk havaya rağmen karne almanın heyecanı salonda ateşi yükseltmiş, ben öncelikle öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Velilerimizde inşallah bu 15 günlük tatilde çocuklarımızı hem dinlendirir, hem de ikinci döneme hazırlarlar. Bizim bulunduğumuz makamlar geçici, süreli makamlar, dolayısıyla bu makamlar siz geleceğimiz olan çocuklarımızın  olacak. Çocuklarımız karamsarlığa kapılmaksızın, karneye bakmaksızın kendilerini geleceğe hazırlamalılar. İnşallah birinci dönem iyi geçmiştir, ikinci dönem daha da iyi geçer diyor, hepinize hayırlı tatiller diliyorum.” şeklinde konuştu

“Bizler öğrencilik yıllarımızda yaşadığımız bu karne heyecanını, öğrencilerimizle birlikte burada yaşamaktan onur ve kıvanç duyuyoruz” diyen Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan ise, Kaymakam Ayındık Yanık ve Başkan İsa Demirci’nin eğitime vermiş oldukları desteklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.