Akkuş'ta Sıcak Asfalt Çalışmaları

BÖLGE GÜNDEMİ 12.11.2019 - 08:48, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2183+ kez okundu.
 

Akkuş'ta Sıcak Asfalt Çalışmaları

Akkuş Şehir merkezinin önemli geçiş güzergahları olan Kooperatif, Gedikli ve İnönü Caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.
Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar,  Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Demirci, burada bir açıklama da yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti. “Başkan Güler’e Teşekkür” Asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Demirci: “İlçemiz ana caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları büyükşehir belediyemiz ekipleri tarafından yapılmaktadır. Geçen yıl altyapısı tamamlanan ancak sıcak asfalt serimi yetişmeyen, şuan üzerinde bulunduğumuz Kooperatif caddemiz, İnönü caddemiz ve Gedikli caddemizde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Kooperatif caddemiz bugün tamamlandıktan sonra, İnönü caddemize başlanıp orası da en kısa sürede bitirilecektir. Bu caddelerimiz üzerinde yer alan esnaflarımız, burada yaşayan insanlarımızda konforlu bir yola kavuşmuş olacak. “Akkuşumuz İçin Muhteşem Bir Hizmet” Akkuş ilçe merkezinde önemli noktalar bitirilmiş olacaktır. Merkezimizde kalan eksiklerimizi de inşallah önümüzdeki yıl tamamlayarak ilçe merkezimizdeki tüm yollarımız sıcak asfalta kavuşacak. Bu hizmetin gelmesinde, yapılmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, Eski Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten şuanda çalışmaları devam eden bu caddeler bizim için çok önemliydi. Hem esnafın, hem de konutların olduğu insanların yoğun olarak yaşadıkları caddelerimizdi. Bizlere sabır gösteren Akkuşlu hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz, çünkü 2 yıldır bu işin alt yapısının yapılması, bitirilmesi zamanımızı aldı. Yolu kullanacak tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.” “Sıcak Asfalt Çalışması Son Gaz Devam Ediyor” Çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğüne değinen Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar:“Büyükşehir Belediyemizin Akkuş merkezde mahalle arası sıcak asfalt çalışması son gaz devam ediyor. Arkadaşlarımız canla, başla kış günlerinin de yaklaştığı şu günlerde hızlı bir şekilde çalışmayı yürütüyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Bakanımız, değeri büyüğümüz Hilmi Güler beye ilçemizde yapılan bu çalışmalar için teşekkür ediyorum, çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum.” Kooperatif Caddesinin yer aldığı Yazlıkbelen Mahalle Muhtarı Mustafa Gümüşoğlu ve Merkez Mahalle Muhtarı Pelin Oral ise, ilçe merkezinde yürütülen sıcak asfalt çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve yol ekibine teşekkürlerini sundu.
Akkuş Şehir merkezinin önemli geçiş güzergahları olan Kooperatif, Gedikli ve İnönü Caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar,  Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Demirci, burada bir açıklama da yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

“Başkan Güler’e Teşekkür”

Asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Başkan Demirci: “İlçemiz ana caddelerinde sıcak asfalt çalışmaları büyükşehir belediyemiz ekipleri tarafından yapılmaktadır. Geçen yıl altyapısı tamamlanan ancak sıcak asfalt serimi yetişmeyen, şuan üzerinde bulunduğumuz Kooperatif caddemiz, İnönü caddemiz ve Gedikli caddemizde asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Kooperatif caddemiz bugün tamamlandıktan sonra, İnönü caddemize başlanıp orası da en kısa sürede bitirilecektir. Bu caddelerimiz üzerinde yer alan esnaflarımız, burada yaşayan insanlarımızda konforlu bir yola kavuşmuş olacak.

“Akkuşumuz İçin Muhteşem Bir Hizmet”

Akkuş ilçe merkezinde önemli noktalar bitirilmiş olacaktır. Merkezimizde kalan eksiklerimizi de inşallah önümüzdeki yıl tamamlayarak ilçe merkezimizdeki tüm yollarımız sıcak asfalta kavuşacak. Bu hizmetin gelmesinde, yapılmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, Eski Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler beye ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten şuanda çalışmaları devam eden bu caddeler bizim için çok önemliydi. Hem esnafın, hem de konutların olduğu insanların yoğun olarak yaşadıkları caddelerimizdi. Bizlere sabır gösteren Akkuşlu hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz, çünkü 2 yıldır bu işin alt yapısının yapılması, bitirilmesi zamanımızı aldı. Yolu kullanacak tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

“Sıcak Asfalt Çalışması Son Gaz Devam Ediyor”

Çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğüne değinen Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar:“Büyükşehir Belediyemizin Akkuş merkezde mahalle arası sıcak asfalt çalışması son gaz devam ediyor. Arkadaşlarımız canla, başla kış günlerinin de yaklaştığı şu günlerde hızlı bir şekilde çalışmayı yürütüyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Bakanımız, değeri büyüğümüz Hilmi Güler beye ilçemizde yapılan bu çalışmalar için teşekkür ediyorum, çalışmamızın hayırlı olmasını diliyorum.”

Kooperatif Caddesinin yer aldığı Yazlıkbelen Mahalle Muhtarı Mustafa Gümüşoğlu ve Merkez Mahalle Muhtarı Pelin Oral ise, ilçe merkezinde yürütülen sıcak asfalt çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve yol ekibine teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.