Akkuş'tan Karara Tepki

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.11.2019 - 21:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1084+ kez okundu.
 

Akkuş'tan Karara Tepki

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin (OBB) Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı arasında bagajlı yolcu taşımasına başlayacak olması Mesudiye ve Akkuş şoförler odasının tepkisine neden oldu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi; Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinde Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı arasında bagajlı yolcu taşımasına başlayacak olması bazı yerlerde tepkiyle karşılandı. Uygulamanın kendilerini bitireceğini belirten şoförler odaları kararın yeniden ele alınmasını istedi. İşte başkanların görüşleri:   AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYORUZ Mesudiye Şoförler Odası Başkanı Recai Koçyiğit: Bu uygulamayla tümden karşıyız ve kaldırılmasını istiyoruz. Neden çünkü biz bu halde bile ayakta durmakta zorlanıyoruz. Böyle bir hat olursa hepten biteriz. Bizim sefer yapan günde iki aracımız var. 10 tane da toplam aracımız var. Bunlara 10 günde bir sıra geliyor. Her bir seferin 160-170 lira masrafı var. Biz daha bunları karşılayamıyoruz. Eğer bu sefer olursa hepten biteriz. Lastik masrafını, sanayi masrafını karşılamamayız. Bu karar yeniden ele alınmalı. BİZ ZATEN KAN KAYBEDİYORUZ Akkuş Şoförler Odası Başkanı Mahmut Keskin: Bu uygulama bizi bitirir. Bizden daha çok da ticari araçları etkiler. Biz zaten her gün kan kaybediyoruz. Akkuş’ta nüfus kalmıyor. Ayakta durmakta zorlanıyoruz. Bunu zaten Ordu Büyükşehir Belediyesi’yle görüşeceğiz. Ordu-Akkuş arasına belediye hattı koyuyorsan bu olabilir ana diğerinin zaten yolcu kapasitesi de yok. Yazın belki bir iki ay çalışabilir ancak önemli olan 12 ay hizmet vermek. Bir karar alırken getirisi götürüsüne bakılması gerekir.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin (OBB) Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı arasında bagajlı yolcu taşımasına başlayacak olması Mesudiye ve Akkuş şoförler odasının tepkisine neden oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi; Altınordu, Fatsa, Ünye, Aybastı, Akkuş ve Mesudiye ilçelerinde Ordu-Giresun Uluslararası (OGU) Havalimanı arasında bagajlı yolcu taşımasına başlayacak olması bazı yerlerde tepkiyle karşılandı. Uygulamanın kendilerini bitireceğini belirten şoförler odaları kararın yeniden ele alınmasını istedi. İşte başkanların görüşleri:

 

AYAKTA DURMAKTA ZORLANIYORUZ

Mesudiye Şoförler Odası Başkanı Recai Koçyiğit: Bu uygulamayla tümden karşıyız ve kaldırılmasını istiyoruz. Neden çünkü biz bu halde bile ayakta durmakta zorlanıyoruz. Böyle bir hat olursa hepten biteriz. Bizim sefer yapan günde iki aracımız var. 10 tane da toplam aracımız var. Bunlara 10 günde bir sıra geliyor. Her bir seferin 160-170 lira masrafı var. Biz daha bunları karşılayamıyoruz. Eğer bu sefer olursa hepten biteriz. Lastik masrafını, sanayi masrafını karşılamamayız. Bu karar yeniden ele alınmalı.

BİZ ZATEN KAN KAYBEDİYORUZ

Akkuş Şoförler Odası Başkanı Mahmut Keskin: Bu uygulama bizi bitirir. Bizden daha çok da ticari araçları etkiler. Biz zaten her gün kan kaybediyoruz. Akkuş’ta nüfus kalmıyor. Ayakta durmakta zorlanıyoruz. Bunu zaten Ordu Büyükşehir Belediyesi’yle görüşeceğiz. Ordu-Akkuş arasına belediye hattı koyuyorsan bu olabilir ana diğerinin zaten yolcu kapasitesi de yok. Yazın belki bir iki ay çalışabilir ancak önemli olan 12 ay hizmet vermek. Bir karar alırken getirisi götürüsüne bakılması gerekir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.