Akkuş’u Gezmek Artık Çok Daha Kolay

BÖLGE GÜNDEMİ 05.07.2021 - 13:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2209+ kez okundu.
 

Akkuş’u Gezmek Artık Çok Daha Kolay

Akkuş Argan Yerel Eylem Grubu Derneği, tarihi ve turistik mekânlara vatandaşların kolayca ulaşabilmeleri için ilçenin birçok noktasına tanıtıcı ve yönlendirici tabelalar yerleştirdi.
Akkuş’ta ekonomik, kültürel ve toplumsal gelişime katkı sağlamak amacıyla bir yıl önce kurulan Argan Yerel Eylem Grubu Derneği ilçedeki faaliyetlerine devam ediyor.  Akkuş’taki tanıtım ve kültürel faaliyetlere destek vermeyi amaçlayan Dernek, ilçeye gelen misafirlerin Akkuş hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlamak, tarihi ve doğal zenginlikleri işaretlemek ve insanlara gezi istasyonu olarak önermek üzere 45 farklı noktaya tabelalar yerleştirdi.           QR Kod Sayesinde Rehbere Gerek Kalmayacak       İlçedeki yaylalar, şelaler, mesire alanları, anıt mezarlar gibi tarihi ve doğal zenginlikleri gezmek isteyen vatandaşlar tabelalar üzerinde yer alan QR kodları akıllı telefonlarına okuttuklarında istedikleri yerin konum bilgisine ulaşarak sorunsuz bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.           “İlçemiz Turizmine Katkı Sağlayacak Güzel Bir Uygulama”       Akkuş’un tarihi ve doğal güzellikler açısından son derece zengin olduğuna değinen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, hayata geçirilen yeni uygulama ile ilçeye gelen misafirlerin rahat bir şekilde istedikleri yere gidebileceklerini belirtti. Başkan Demirci, “Argan Yerel Grubu Derneği’miz ilçemizde turizm potansiyelinin artması için başlatılan çalışmalara destek olmak amacıyla güzel bir uygulamayı hayata geçirdi. İlçemizde gezilmesi görülmesi gereken yerlere hem ulaşımı rahat sağlamak hem de tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 45 farklı noktaya bilgilendirici ve yönlendirici tabelalar yerleştirildi.  Bu uygulama sayesinde özellikle yüz ölçümü fazla olan Akkuş gibi bir ilçede her hangi bir yere danışmadan ya da rehbere ihtiyaç duymadan misafirlerimiz gönül rahatlığıyla ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.                
Akkuş Argan Yerel Eylem Grubu Derneği, tarihi ve turistik mekânlara vatandaşların kolayca ulaşabilmeleri için ilçenin birçok noktasına tanıtıcı ve yönlendirici tabelalar yerleştirdi.

Akkuş’ta ekonomik, kültürel ve toplumsal gelişime katkı sağlamak amacıyla bir yıl önce kurulan Argan Yerel Eylem Grubu Derneği ilçedeki faaliyetlerine devam ediyor.  Akkuş’taki tanıtım ve kültürel faaliyetlere destek vermeyi amaçlayan Dernek, ilçeye gelen misafirlerin Akkuş hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını sağlamak, tarihi ve doğal zenginlikleri işaretlemek ve insanlara gezi istasyonu olarak önermek üzere 45 farklı noktaya tabelalar yerleştirdi.

 

 

 

 

 

QR Kod Sayesinde Rehbere Gerek Kalmayacak

 

 

 

İlçedeki yaylalar, şelaler, mesire alanları, anıt mezarlar gibi tarihi ve doğal zenginlikleri gezmek isteyen vatandaşlar tabelalar üzerinde yer alan QR kodları akıllı telefonlarına okuttuklarında istedikleri yerin konum bilgisine ulaşarak sorunsuz bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.

 

 

 

 

 

“İlçemiz Turizmine Katkı Sağlayacak Güzel Bir Uygulama”

 

 

 

Akkuş’un tarihi ve doğal güzellikler açısından son derece zengin olduğuna değinen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, hayata geçirilen yeni uygulama ile ilçeye gelen misafirlerin rahat bir şekilde istedikleri yere gidebileceklerini belirtti. Başkan Demirci, “Argan Yerel Grubu Derneği’miz ilçemizde turizm potansiyelinin artması için başlatılan çalışmalara destek olmak amacıyla güzel bir uygulamayı hayata geçirdi. İlçemizde gezilmesi görülmesi gereken yerlere hem ulaşımı rahat sağlamak hem de tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 45 farklı noktaya bilgilendirici ve yönlendirici tabelalar yerleştirildi.  Bu uygulama sayesinde özellikle yüz ölçümü fazla olan Akkuş gibi bir ilçede her hangi bir yere danışmadan ya da rehbere ihtiyaç duymadan misafirlerimiz gönül rahatlığıyla ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.