Aksu'nun 1 yılda 3 acısı

YAŞAM 24.11.2018 - 13:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1221+ kez okundu.
 

Aksu'nun 1 yılda 3 acısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'nun annesi Saniye Aksu’nun cenazesi memleketi Ünye’de toprağa verildi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'nun annesi Saniye Aksu’nun cenazesi memleketi Ünye’de toprağa verildi. Aksu, bir yıl içinde önce babasını ardından amcasını, şimdi de annesini kaybederek üç acı yaşadı. 86 yaşında hayatını kaybeden Saniye Aksu'nun cenazesi, Ünye ilçesi Liseler Mahallesi'nde bulunan evinde helallik alındıktan sonra Ünye Büyük Cami'ye getirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve kardeşi Mustafa Aksu, burada taziyeleri kabul etti. Aksu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Düzsaylan Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazeye Aksu'nun yakınlarının yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ünye Kaymakam Vekili Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP il ve ilçe teşkilatları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 15 yıldır rahatsızlıkları nedeniyle evinde ve dönem dönem hastanede tedavisi süren, Ünye Devlet Hastanesi’nde 21 Kasım 2018 Çarşamba günü sabaha karşı 86 yaşında hayatını kaybeden Saniye Aksu’nun acısını yaşayan İsmail Faruk Aksu, bir yıl içinde önce babası Ziya Aksu’yu, yaklaşık 4 ay önce de amcası Mehmet Aksu’yu kaybetmenin acısını da yaşamıştı.  
MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'nun annesi Saniye Aksu’nun cenazesi memleketi Ünye’de toprağa verildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'nun annesi Saniye Aksu’nun cenazesi memleketi Ünye’de toprağa verildi. Aksu, bir yıl içinde önce babasını ardından amcasını, şimdi de annesini kaybederek üç acı yaşadı.

86 yaşında hayatını kaybeden Saniye Aksu'nun cenazesi, Ünye ilçesi Liseler Mahallesi'nde bulunan evinde helallik alındıktan sonra Ünye Büyük Cami'ye getirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve kardeşi Mustafa Aksu, burada taziyeleri kabul etti.

Aksu'nun cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Düzsaylan Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye Aksu'nun yakınlarının yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ünye Kaymakam Vekili Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP il ve ilçe teşkilatları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 15 yıldır rahatsızlıkları nedeniyle evinde ve dönem dönem hastanede tedavisi süren, Ünye Devlet Hastanesi’nde 21 Kasım 2018 Çarşamba günü sabaha karşı 86 yaşında hayatını kaybeden Saniye Aksu’nun acısını yaşayan İsmail Faruk Aksu, bir yıl içinde önce babası Ziya Aksu’yu, yaklaşık 4 ay önce de amcası Mehmet Aksu’yu kaybetmenin acısını da yaşamıştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.