Ali İhsan Özkanca, Ünye 1957 Spor’da

SPOR 19.02.2019 - 10:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2087+ kez okundu.
 

Ali İhsan Özkanca, Ünye 1957 Spor’da

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor, Ünyesporlu eski futbolcu Ali İhsan Özkanca’yı renklerine bağladı.
Şampiyonluk potasına tekrar giren Ünye 1957 Spor yönetim kurulu teknik ekibin raporu neticesinde ara transferin son günlerinde kadroya takviye yapmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp yönetim kurulum tarafından yapılan uzun görüşmeler neticesinde anlaşmaya varılan Ali İhsan Özkanca, BAL ekiplerinden Dersimspor'da forma giyiyordu. 1990 doğumlu tecrübeli golcü Ali İhsan Özkanca, Dersimspor'da 14 lig, 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi ve 1 gol kaydetti. BAL’da 32 maça çıkan Özkanca, Ofspor alt yapsından Trabzonspor'a transfer olmuş ve bir dönem Trabzonspor paf takımında da forma giydikten sonra tekrar Ofspor'a profesyonel imza atmıştı. Ardından Ünyespor ile yolu kesişen tecrübeli oyuncu yeşil-beyazlı takımla 3. Lig şampiyonluğu yaşamadan devre arası takımdan ayrılarak Kırıkhanspor'a transfer olmuştu. -3. lig'de sadece Ünyespor formasıyla gol attı- TFF 3. Lig'de toplamda 3 golü bulunan Ali İhsan Özkanca, profesyonel liglerdeki 3 golünü de Ünyespor forması ile kaydetti. 2010-2011 sezonunda yeşil-beyazlı formayı terleten Özkanca, Arsinspor, İnegölspor ve Kemerspor maçlarında gol atma başarısı göstermişti.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Ünye 1957 Spor, Ünyesporlu eski futbolcu Ali İhsan Özkanca’yı renklerine bağladı.

Şampiyonluk potasına tekrar giren Ünye 1957 Spor yönetim kurulu teknik ekibin raporu neticesinde ara transferin son günlerinde kadroya takviye yapmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp yönetim kurulum tarafından yapılan uzun görüşmeler neticesinde anlaşmaya varılan Ali İhsan Özkanca, BAL ekiplerinden Dersimspor'da forma giyiyordu.

1990 doğumlu tecrübeli golcü Ali İhsan Özkanca, Dersimspor'da 14 lig, 2 Türkiye Kupası maçında forma giydi ve 1 gol kaydetti. BAL’da 32 maça çıkan Özkanca, Ofspor alt yapsından Trabzonspor'a transfer olmuş ve bir dönem Trabzonspor paf takımında da forma giydikten sonra tekrar Ofspor'a profesyonel imza atmıştı. Ardından Ünyespor ile yolu kesişen tecrübeli oyuncu yeşil-beyazlı takımla 3. Lig şampiyonluğu yaşamadan devre arası takımdan ayrılarak Kırıkhanspor'a transfer olmuştu.

-3. lig'de sadece Ünyespor formasıyla gol attı-

TFF 3. Lig'de toplamda 3 golü bulunan Ali İhsan Özkanca, profesyonel liglerdeki 3 golünü de Ünyespor forması ile kaydetti. 2010-2011 sezonunda yeşil-beyazlı formayı terleten Özkanca, Arsinspor, İnegölspor ve Kemerspor maçlarında gol atma başarısı göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.