“Alt Yapı Tamtürk’e Emanet!”

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.07.2019 - 13:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1928+ kez okundu.
 

“Alt Yapı Tamtürk’e Emanet!”

Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp, "Altyapımızı Metin Tamtürk hocamıza teslim ediyorum. Metin Tamtürk hocamızla gelecek ile alakalı güzel düşüncelerimiz var” dedi.
Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp, “Benim ağzımdan Ünye 1957 Spor’un alt yapısının lav olduğu ile alakalı bir cümle duydunuz mu? Duymadınız. Ben Ünye 1957 Spor’un alt yapısında bir değişikliğe gideceğimi söyledim ve bunu arkadaşlarıma da bildirdim. Bir araya geldiğimizde daha kesin ve net olarak bunları konuşacağız. Şu anda altyapıda maçlar devam ediyor. Maçlar devam ederken hangi yönetim olursa olsun Hoca değiştirilmez. Ben şu anda hoca falan değiştirmiyor ama gelecekte altyapı ile alakalı düşüncelerim var. Bu düşüncelerimi kamuoyuna belirtmemiştim, buradan deklare ediyorum. Altyapımızı Metin Tamtürk hocamıza teslim ediyorum. Metin Tamtürk hocamızla gelecek ile alakalı güzel düşüncelerimiz var” dedi. 20 Temmuz’da seçmeler yapılacak Ünye 1957 Spor’da 20 Temmuz’da üç gün sürecek seçmelerin yapılacağını da ifade eden Başkan Alp tüm sporcuları davet etti. “Kamp Yeri Erzurum” 1 Ağustos’ta takımın toplanacağını açıklayan Başkan Alp sezon öncesi kamp için ise Erzurum’u tercih ettiklerini belirtti. Takım 16-30 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da kamp yapacak.
Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp, "Altyapımızı Metin Tamtürk hocamıza teslim ediyorum. Metin Tamtürk hocamızla gelecek ile alakalı güzel düşüncelerimiz var” dedi.

Ünye 1957 Spor Başkanı Hamza Alp, “Benim ağzımdan Ünye 1957 Spor’un alt yapısının lav olduğu ile alakalı bir cümle duydunuz mu? Duymadınız. Ben Ünye 1957 Spor’un alt yapısında bir değişikliğe gideceğimi söyledim ve bunu arkadaşlarıma da bildirdim. Bir araya geldiğimizde daha kesin ve net olarak bunları konuşacağız. Şu anda altyapıda maçlar devam ediyor. Maçlar devam ederken hangi yönetim olursa olsun Hoca değiştirilmez. Ben şu anda hoca falan değiştirmiyor ama gelecekte altyapı ile alakalı düşüncelerim var. Bu düşüncelerimi kamuoyuna belirtmemiştim, buradan deklare ediyorum. Altyapımızı Metin Tamtürk hocamıza teslim ediyorum. Metin Tamtürk hocamızla gelecek ile alakalı güzel düşüncelerimiz var” dedi.

20 Temmuz’da seçmeler yapılacak Ünye 1957 Spor’da 20 Temmuz’da üç gün sürecek seçmelerin yapılacağını da ifade eden Başkan Alp tüm sporcuları davet etti.

“Kamp Yeri Erzurum”

1 Ağustos’ta takımın toplanacağını açıklayan Başkan Alp sezon öncesi kamp için ise Erzurum’u tercih ettiklerini belirtti. Takım 16-30 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da kamp yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.