Altınordu Belediyesi'nden T.C. için flaş karar

BÖLGE GÜNDEMİ 09.07.2019 - 13:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2039+ kez okundu.
 

Altınordu Belediyesi'nden T.C. için flaş karar

Altınordu Belediyesi kurumsal kimliğine Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılması T.C. ibaresini ekleyecek. T.C. ibaresi Ordu için anlamlı bir günde kullanılmaya başlanacak.
Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Meclis Üyeleri, Altınordu Belediyesi’nin kurumsal kimliğine T.C. ibaresinin eklenmesi için Meclis Başkanlığına başvurdu. CHP’li Meclis Üyelerinin başvurusu üzerine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, T.C. ibaresini büyük bir sevinçle kullanacaklarını söylerken bir de teklif sundu. Başkan Tören,” 19 Eylül tarihi Ordumuz için büyük önem taşıyor. Hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin yıldönümü hem de Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu günde Meclisimiz özel bir toplantı yaparak T.C. kararını alalım” dedi. Başkan Tören’in bu teklifi Meclis Üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı. Altınordu Belediye Meclisi 19 Eylül tarihinde özel oturumda Altınordu Belediyesi’nin kurumsal kimliğine T.C. ibaresi eklenmesini karara bağlayacak.
Altınordu Belediyesi kurumsal kimliğine Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltılması T.C. ibaresini ekleyecek. T.C. ibaresi Ordu için anlamlı bir günde kullanılmaya başlanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Meclis Üyeleri, Altınordu Belediyesi’nin kurumsal kimliğine T.C. ibaresinin eklenmesi için Meclis Başkanlığına başvurdu.

CHP’li Meclis Üyelerinin başvurusu üzerine Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, T.C. ibaresini büyük bir sevinçle kullanacaklarını söylerken bir de teklif sundu. Başkan Tören,” 19 Eylül tarihi Ordumuz için büyük önem taşıyor. Hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin yıldönümü hem de Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu günde Meclisimiz özel bir toplantı yaparak T.C. kararını alalım” dedi.

Başkan Tören’in bu teklifi Meclis Üyeleri tarafından alkışlarla karşılandı.

Altınordu Belediye Meclisi 19 Eylül tarihinde özel oturumda Altınordu Belediyesi’nin kurumsal kimliğine T.C. ibaresi eklenmesini karara bağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.