Altınordu Belediyesi'ne başarı ödülü

BÖLGE GÜNDEMİ 10.10.2018 - 23:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1354+ kez okundu.
 

Altınordu Belediyesi'ne başarı ödülü

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’na ‘Teknoloji ve Tasarım Atölyesi’ ile katılan Altınordu Belediyesi bina mimarisi ve atölyenin işlevi kategorilerinde ‘Başarı Ödülü’ kazandı.
Altınordu Belediyesi, çocuklara yönelik hayata geçirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2017 yılının Nisan ayında açılan, çocukların el becerilerini ortaya çıkarmaya yardımcı olan ve bu sayede çocukların bilgisayar oyunları ve sokağa bağlılığını azaltmak için Taşbaşı Mahallesi Menekşe Sokak’ta hizmet veren “Altınordu Belediyesi Teknoloji ve Tasarım Atölyesi” birçok belediyeye örnek bir proje olmayı sürdürüyor. YARIŞMADA KRİTER TARİH VE KÜLTÜR MİRASININ KORUNMASI   Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen, 62 belediyenin katıldığı ve 123 projenin değerlendirildiği Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’na “Teknoloji ve Tasarım Atölyesi” projesi ile katılan Altınordu Belediyesi ‘Başarı Ödülü’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Jüri üyelerinin bina mimarisi ve projenin işlevi gibi kriterleri değerlendirdiği yarışmada tarihi bir binanın restore edilerek çocuklar için ‘Teknoloji ve Tasarım Atölyesi’ne dönüştürülmesi ödülün alınmasında en önemli kriter olarak değerlendirildi. Dereceye giren belediyelere ödülleri 15 Kasım Perşembe günü Antalya Expo Center’da yapılacak olan törenle verilecek.
Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’na ‘Teknoloji ve Tasarım Atölyesi’ ile katılan Altınordu Belediyesi bina mimarisi ve atölyenin işlevi kategorilerinde ‘Başarı Ödülü’ kazandı.

Altınordu Belediyesi, çocuklara yönelik hayata geçirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 2017 yılının Nisan ayında açılan, çocukların el becerilerini ortaya çıkarmaya yardımcı olan ve bu sayede çocukların bilgisayar oyunları ve sokağa bağlılığını azaltmak için Taşbaşı Mahallesi Menekşe Sokak’ta hizmet veren “Altınordu Belediyesi Teknoloji ve Tasarım Atölyesi” birçok belediyeye örnek bir proje olmayı sürdürüyor.

YARIŞMADA KRİTER TARİH VE KÜLTÜR MİRASININ KORUNMASI  

Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenen, 62 belediyenin katıldığı ve 123 projenin değerlendirildiği Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’na “Teknoloji ve Tasarım Atölyesi” projesi ile katılan Altınordu Belediyesi ‘Başarı Ödülü’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Jüri üyelerinin bina mimarisi ve projenin işlevi gibi kriterleri değerlendirdiği yarışmada tarihi bir binanın restore edilerek çocuklar için ‘Teknoloji ve Tasarım Atölyesi’ne dönüştürülmesi ödülün alınmasında en önemli kriter olarak değerlendirildi.

Dereceye giren belediyelere ödülleri 15 Kasım Perşembe günü Antalya Expo Center’da yapılacak olan törenle verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.