Altınordu Belediyesi Tüm İmkanlarıyla Yollarda

BÖLGE GÜNDEMİ 18.01.2021 - 22:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1466+ kez okundu.
 

Altınordu Belediyesi Tüm İmkanlarıyla Yollarda

Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun kar yağışı sebebiyle kapanan mahalle yollarını açarak vatandaşların mağdur olmaması için büyük çaba harcıyor.
Altınordu Belediyesi beklenen kar yağışının başlamasıyla birlikte ilk andan itibaren üst düzey önlemler alarak, özellikle ana arterlerin sürekli açık tutulmasını sağladı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve buzlanmaya karşı yoğun mesai harcayan Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapanan yollara anında müdahale ederek yolları ulaşıma açtı.   Altınordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından kapanan yollara Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ile birlikte anında müdahale ettiklerini belirten Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Karla mücadele ekibimiz yoğun bir mesai gerçekleştirdi. Bu kapsamda kapalı olan 18 mahalle yolu ekiplerimizce açılarak vatandaşlarımızın mağdur olmasının önüne geçtik. Altınordu Belediyesi olarak ilçe genelinde karla mücadeleyi Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa ve koordineli bir şekilde sürdürüyoruz. Çok sayıda ekip ve ekipmanla olası olumsuzluklara karşı 7/24 hazırız. Vatandaşlarımızın gönlü rahata olsun, tüm imkanlarımızı seferber ederek onların yolunu açık tutacağız” şeklinde konuştu.  
Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yoğun kar yağışı sebebiyle kapanan mahalle yollarını açarak vatandaşların mağdur olmaması için büyük çaba harcıyor.

Altınordu Belediyesi beklenen kar yağışının başlamasıyla birlikte ilk andan itibaren üst düzey önlemler alarak, özellikle ana arterlerin sürekli açık tutulmasını sağladı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ve buzlanmaya karşı yoğun mesai harcayan Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kapanan yollara anında müdahale ederek yolları ulaşıma açtı.

 

Altınordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından kapanan yollara Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler ile birlikte anında müdahale ettiklerini belirten Belediye Başkanı Aşkın Tören; “Karla mücadele ekibimiz yoğun bir mesai gerçekleştirdi. Bu kapsamda kapalı olan 18 mahalle yolu ekiplerimizce açılarak vatandaşlarımızın mağdur olmasının önüne geçtik. Altınordu Belediyesi olarak ilçe genelinde karla mücadeleyi Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa ve koordineli bir şekilde sürdürüyoruz. Çok sayıda ekip ve ekipmanla olası olumsuzluklara karşı 7/24 hazırız. Vatandaşlarımızın gönlü rahata olsun, tüm imkanlarımızı seferber ederek onların yolunu açık tutacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.