Altınordu’da Asfaltsız Yol Kalmayacak

BÖLGE GÜNDEMİ 07.02.2021 - 14:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1522+ kez okundu.
 

Altınordu’da Asfaltsız Yol Kalmayacak

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Şahincili Mahallesi 565 nolu sokakta çalışma başlatan Büyükşehir ekipleri, sokağın bağlantısında bulunan ana yol güzergahlarını da sıcak asfalta kavuşturacak.
Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, imarlı alanlarda da hummalı bir çalışma yürütülüyor.     Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin en büyük mahallesi olan Şahincili Mahallesi’ndeki imarlı alanlarda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.     565 nolu sokakta devam eden çalışmalarda, altyapı sil baştan yenilendi. Kanalizasyon, yağmur suyu ve telefon hatları daha sağlıklı bir yapıya kavuşturuldu.     Bölgede 565 sokakla birlikte, sokağın ana yola bağlantısı bulunan tüm güzergahlarda altyapı ve sıcak asfalt çalışması yapılacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesindeki ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Şahincili Mahallesi 565 nolu sokakta çalışma başlatan Büyükşehir ekipleri, sokağın bağlantısında bulunan ana yol güzergahlarını da sıcak asfalta kavuşturacak.

Ordu’da mahalle grup yolları ve imarlı alanlardaki asfalt seferberliği devam ediyor. 19 ilçede başlattığı ve hayata geçirdiği altyapı, asfalt ve beton yol çalışmalarıyla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayan Büyükşehir Belediyesi, 27 bin 318 kilometrelik yol ağında hizmet veriyor. Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan kentte, mahalle ve grup yollarının yanı sıra, imarlı alanlarda da hummalı bir çalışma yürütülüyor.

 

 

Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin en büyük mahallesi olan Şahincili Mahallesi’ndeki imarlı alanlarda sıcak asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

 

 

565 nolu sokakta devam eden çalışmalarda, altyapı sil baştan yenilendi. Kanalizasyon, yağmur suyu ve telefon hatları daha sağlıklı bir yapıya kavuşturuldu.

 

 

Bölgede 565 sokakla birlikte, sokağın ana yola bağlantısı bulunan tüm güzergahlarda altyapı ve sıcak asfalt çalışması yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.