Altınordu’da Çalışmalar Hız Kesmiyor

BÖLGE GÜNDEMİ 21.12.2020 - 10:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1462+ kez okundu.
 

Altınordu’da Çalışmalar Hız Kesmiyor

Alt Yapı Ve Üst Yapıda Eşgüdümlü Çalışmalarla Yıllardır Bekleyen Kronik Sorunlar Bir Bir Çözülüyor
    Altınordu Belediyesi daha yaşanabilir, konforlu ve geleceğin marka şehri Altınordu hedefiyle yoğun bir mesai yürütüyor. Kentin farklı noktaları adeta şantiyeye çevrilirken alt yapı ve üst yapıda eşgüdümlü çalışmalarla kronik sorunlar bir bir çözülüyor. 92 mahalleye eşit hizmet ilkesinden taviz vermeden sürdürdüğü çalışmalarıyla Düz Mahalle de yılların kronik alt yapı sorununa neşter vuran Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalleyi ise cadde cadde sokak sokak baştan aşağı yeniliyor. Altyapı çalışmalarına ara vermeden devam eden Altınordu Belediyesi Şirinevler, Cumhuriyet, Zaferimilli, Kirazlimanı ve Karapınar mahallelerinde ise çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Altınordu belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun bir mesai harcanarak gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte, yağmur suyu hatları yenileniyor, altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor.  "DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ" Ekiplerin sahada yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Altınordu'nun bir ucundan diğer ucuna, sorumluluk alanımız içinde bulunan her noktada hassas, özenli ve sorunları kökten çözüme kavuşturan çalışmalar yürütüyoruz. Şehrimizin her noktasında hemşerilerimizin olduğu her yerde biz varız. Ekiplerimiz asfalt serimi kanal temizliği istinat duvarı ve malzemeli bakım onarım çalışmalarını pandemi sürecinde de ara vermeden sürdürüyor. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz”dedi. “BÜTÜN ŞEHİR EŞİT HİZMET İLKESİNDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ” 92 mahallenin tamamını kapsayacak şekilde çalışma planı hazırladıklarını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: "Vatandaşımıza ne söz verdiysek hepsini bir bir hayata geçiriyoruz. Karşıyaka, Yenimahalle, Şirinevler, Cumhuriyet, Selimiye, Karapınar, Zaferimilli, Kirazlimanı mahallelerimizde birçok hizmeti vatandaşlarımıza kazandırdık. Alt yapıdan, üst yapıya, menfezlerden, su kanallarına ve kaldırımlara kadar her bir mahallemizi altyapısı ve üstyapısı ile güzelleştirmeye devam ediyoruz. Hayalimiz modern bir Altınordu. Şehre hizmet insana hürmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.  
Alt Yapı Ve Üst Yapıda Eşgüdümlü Çalışmalarla Yıllardır Bekleyen Kronik Sorunlar Bir Bir Çözülüyor

 

 

Altınordu Belediyesi daha yaşanabilir, konforlu ve geleceğin marka şehri Altınordu hedefiyle yoğun bir mesai yürütüyor. Kentin farklı noktaları adeta şantiyeye çevrilirken alt yapı ve üst yapıda eşgüdümlü çalışmalarla kronik sorunlar bir bir çözülüyor.

92 mahalleye eşit hizmet ilkesinden taviz vermeden sürdürdüğü çalışmalarıyla Düz Mahalle de yılların kronik alt yapı sorununa neşter vuran Altınordu Belediyesi, Yeni Mahalleyi ise cadde cadde sokak sokak baştan aşağı yeniliyor.

Altyapı çalışmalarına ara vermeden devam eden Altınordu Belediyesi Şirinevler, Cumhuriyet, Zaferimilli, Kirazlimanı ve Karapınar mahallelerinde ise çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Altınordu belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun bir mesai harcanarak gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte, yağmur suyu hatları yenileniyor, altyapısı biten bölgelerde sıcak asfalt ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor.

 "DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Ekiplerin sahada yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: “Altınordu'nun bir ucundan diğer ucuna, sorumluluk alanımız içinde bulunan her noktada hassas, özenli ve sorunları kökten çözüme kavuşturan çalışmalar yürütüyoruz. Şehrimizin her noktasında hemşerilerimizin olduğu her yerde biz varız. Ekiplerimiz asfalt serimi kanal temizliği istinat duvarı ve malzemeli bakım onarım çalışmalarını pandemi sürecinde de ara vermeden sürdürüyor. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz”dedi.

“BÜTÜN ŞEHİR EŞİT HİZMET İLKESİNDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ”

92 mahallenin tamamını kapsayacak şekilde çalışma planı hazırladıklarını vurgulayan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören: "Vatandaşımıza ne söz verdiysek hepsini bir bir hayata geçiriyoruz. Karşıyaka, Yenimahalle, Şirinevler, Cumhuriyet, Selimiye, Karapınar, Zaferimilli, Kirazlimanı mahallelerimizde birçok hizmeti vatandaşlarımıza kazandırdık. Alt yapıdan, üst yapıya, menfezlerden, su kanallarına ve kaldırımlara kadar her bir mahallemizi altyapısı ve üstyapısı ile güzelleştirmeye devam ediyoruz. Hayalimiz modern bir Altınordu. Şehre hizmet insana hürmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolda durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.