AÖF sınavları artık Ünye’de

EĞİTİM 01.09.2018 - 00:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1319+ kez okundu.
 

AÖF sınavları artık Ünye’de

İl merkezlerinde yapılmakta olan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları bundan böyle Ünye’de de yapılacak.
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin mağduriyetinin giderilmesi için Ünye Merkezde sınav organizasyonu yapma kararı aldı. Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, AÖF Ordu Şube Müdürü Ömer Şemsettin Aslan ve Büro Memuru Serkan Baş’ı makamında kabul etti.  Şube Müdürü Aslan, ziyarette yaptığı açıklamada, daha önceden Altınordu ilçesinde yapılan AÖF sınavlarının artık Ünye'de de yapılacağını söyledi. Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin mağduriyetini gidermek için Ünye merkezde sınav organizasyonu yapma kararı alındığını belirten Aslan, “Akkuş, Korgan ve diğer yakın ilçeler Fatsa gibi tüm bu ilçeler artık Ünye’de sınava girecektir. Bu uygulama Güz Dönemi Ara Sınavı ile başlayacaktır.”dedi. Şemsettin Aslan, yeni uygulamanın ilk sınavının 24-25 Kasım 2018 tarihinde güz dönemi sınavlarıyla başlayacağını sözlerine ekledi.  
İl merkezlerinde yapılmakta olan Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavları bundan böyle Ünye’de de yapılacak.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin mağduriyetinin giderilmesi için Ünye Merkezde sınav organizasyonu yapma kararı aldı.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, AÖF Ordu Şube Müdürü Ömer Şemsettin Aslan ve Büro Memuru Serkan Baş’ı makamında kabul etti. 

Şube Müdürü Aslan, ziyarette yaptığı açıklamada, daha önceden Altınordu ilçesinde yapılan AÖF sınavlarının artık Ünye'de de yapılacağını söyledi.

Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin mağduriyetini gidermek için Ünye merkezde sınav organizasyonu yapma kararı alındığını belirten Aslan, “Akkuş, Korgan ve diğer yakın ilçeler Fatsa gibi tüm bu ilçeler artık Ünye’de sınava girecektir. Bu uygulama Güz Dönemi Ara Sınavı ile başlayacaktır.”dedi.

Şemsettin Aslan, yeni uygulamanın ilk sınavının 24-25 Kasım 2018 tarihinde güz dönemi sınavlarıyla başlayacağını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.