Aralarında Doktorunda Olduğu 34 Kişi Gözaltında

BÖLGE GÜNDEMİ (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 29.12.2019 - 19:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1835+ kez okundu.
 

Aralarında Doktorunda Olduğu 34 Kişi Gözaltında

Ordu güne şok bir operasyonla başladı. Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah sahte rapor hazırlandığı iddiasıyla Ordu Devlet Hastanesi’nde düzenlenen operasyonda 34 kişi gözaltına alındı.
Ordu güne şok operasyonla başladı. Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından bu sabah saatlerinde Ordu Devlet Hastanesi Rapor Odası’nda usulsüz engelli raporu hazırladıkları iddiasıyla bir operasyon düzenlendi.   Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından sağlıklı veya engel oranı düşük vatandaşlara usulsüz şekilde engelli raporu düzenledikleri iddiasıyla şüphelilerin evlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, biri doktor 34 şüpheli gözaltına alındı.   Gözaltına alınan şahıslar, Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, buradaki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi’ne sevk edilmeleri bekleniyor. Şok operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.
Ordu güne şok bir operasyonla başladı. Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından bu sabah sahte rapor hazırlandığı iddiasıyla Ordu Devlet Hastanesi’nde düzenlenen operasyonda 34 kişi gözaltına alındı.

Ordu güne şok operasyonla başladı. Ordu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından bu sabah saatlerinde Ordu Devlet Hastanesi Rapor Odası’nda usulsüz engelli raporu hazırladıkları iddiasıyla bir operasyon düzenlendi.

 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından sağlıklı veya engel oranı düşük vatandaşlara usulsüz şekilde engelli raporu düzenledikleri iddiasıyla şüphelilerin evlerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, biri doktor 34 şüpheli gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan şahıslar, Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, buradaki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi’ne sevk edilmeleri bekleniyor. Şok operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.