Aranan 59 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ 21.01.2020 - 14:30, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2501+ kez okundu.
 

Aranan 59 Kişi Yakalandı

Ordu’da son bir haftada yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 59 şahıs yakalanırken 11’i tutuklandı.
Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 13-19 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde haklarında değişik suçlardan aranması olan 59 şahıs yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 11’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.   Bu arada aynı tarihlerde yapılan denetimlerde 6 kadına fuhuş yapmaktan, 2 kişiye açıktan alkol tüketmekten, 8 kişiye dilencilikten, 9 kişiye sarhoşluktan, 2 kişiye gürültü yapmaktan, 2 kişiye kimlik bildirmemekten, 1 kişiye havai fişek atmaktan, 1 kişiye yasak av yapmaktan, 1 kişiye de çalışanlarına ait kimlik bildirimi yapmadığı için Kabahatler Kanunu’na göre idari işlem uygulandı.
Ordu’da son bir haftada yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 59 şahıs yakalanırken 11’i tutuklandı.

Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 13-19 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde haklarında değişik suçlardan aranması olan 59 şahıs yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan 11’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

Bu arada aynı tarihlerde yapılan denetimlerde 6 kadına fuhuş yapmaktan, 2 kişiye açıktan alkol tüketmekten, 8 kişiye dilencilikten, 9 kişiye sarhoşluktan, 2 kişiye gürültü yapmaktan, 2 kişiye kimlik bildirmemekten, 1 kişiye havai fişek atmaktan, 1 kişiye yasak av yapmaktan, 1 kişiye de çalışanlarına ait kimlik bildirimi yapmadığı için Kabahatler Kanunu’na göre idari işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.