Argan’dan teşekkür mesajı

SİYASET 22.01.2019 - 14:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2124+ kez okundu.
 

Argan’dan teşekkür mesajı

AK Parti Ünye Belediye Başkan eski aday adaylarından Kenan Selim Argan, Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya başarılar dileyerek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.
AK Parti Ünye Belediye Başkan eski aday adaylarından Kenan Selim Argan, Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya başarılar dileyerek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Argan, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli arkadaşlarım, dostlarım ve kıymetli hemşehrilerim; Belediye Başkan aday adayı olarak temelinde, gönülleri kazanmanın esas olduğu hizmet anlayışı ile yola çıktık. Derdimiz bir şey olmak değil, Ünyemiz için güzel hizmetlere öncülük etmekti. Biz seferden sorumluyuz zafer ancak ALLAH' tandır; şiarıyla hareket etme gayretinde olduk. Bu açıdan gönlümün rahat olduğunu bilmenizi istiyorum. Üç aya yakın bir süreçte sizlerle el ele, gönülden gönüle giden bir köprü kurmaya çalıştık, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır inancıyla hareket ettik, etmeye de davam edeceğiz. Ünye’ye ve Ünyeli’ye sadakatim her daim devam edecektir. Önemli olan gök kubbede hoş bir sada bırakabilmektedir. İlçemiz için yapılacak tüm çalışmalara her daim destek olmaya devam edeceğim. Belediye Başkan adayı olan Sayın Hüseyin Tavlı Beyefendiye bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyor, her zaman olduğum gibi bundan sonra da yanında olacağımın bilinmesini arzu ediyorum. Diğer taraftan seçim kampanyasını uhulet ve suhuletle yürüten aday adayı değerli arkadaşlarımı da tebrik ediyor, kutluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak bu süreçte şahsıma destek olan, herkese, cefamı çeken, aileme ve dava arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyor, herkesten haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Son olarak; Partimiz binasında Yunus Emre’nin gönülleri kazanmak maksadıyla ifade ettiği beyitlerle başlamış olduğum bu süreci, yine Yunus Emre ile bitirmek istiyorum. “Adımız miskindir bizim” “Düşmanımız kindir bizim“ “Biz kimseye kin tutmayız”   “Ağyar bile dosttur bize”
AK Parti Ünye Belediye Başkan eski aday adaylarından Kenan Selim Argan, Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya başarılar dileyerek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

AK Parti Ünye Belediye Başkan eski aday adaylarından Kenan Selim Argan, Başkan Adayı Hüseyin Tavlı’ya başarılar dileyerek, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Argan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Çok değerli arkadaşlarım, dostlarım ve kıymetli hemşehrilerim;

Belediye Başkan aday adayı olarak temelinde, gönülleri kazanmanın esas olduğu hizmet anlayışı ile yola çıktık. Derdimiz bir şey olmak değil, Ünyemiz için güzel hizmetlere öncülük etmekti. Biz seferden sorumluyuz zafer ancak ALLAH' tandır; şiarıyla hareket etme gayretinde olduk. Bu açıdan gönlümün rahat olduğunu bilmenizi istiyorum.

Üç aya yakın bir süreçte sizlerle el ele, gönülden gönüle giden bir köprü kurmaya çalıştık, her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır inancıyla hareket ettik, etmeye de davam edeceğiz.

Ünye’ye ve Ünyeli’ye sadakatim her daim devam edecektir. Önemli olan gök kubbede hoş bir sada bırakabilmektedir.

İlçemiz için yapılacak tüm çalışmalara her daim destek olmaya devam edeceğim.

Belediye Başkan adayı olan Sayın Hüseyin Tavlı Beyefendiye bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyor, her zaman olduğum gibi bundan sonra da yanında olacağımın bilinmesini arzu ediyorum.

Diğer taraftan seçim kampanyasını uhulet ve suhuletle yürüten aday adayı değerli arkadaşlarımı da tebrik ediyor, kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak bu süreçte şahsıma destek olan, herkese, cefamı çeken, aileme ve dava arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyor, herkesten haklarını helal etmelerini istirham ediyorum.

Son olarak; Partimiz binasında Yunus Emre’nin gönülleri kazanmak maksadıyla ifade ettiği beyitlerle başlamış olduğum bu süreci, yine Yunus Emre ile bitirmek istiyorum.

“Adımız miskindir bizim”

“Düşmanımız kindir bizim“

“Biz kimseye kin tutmayız”

 

“Ağyar bile dosttur bize”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.