Arkadaşını kurtarmak isterken kendisi boğuldu

ASAYİŞ 31.07.2019 - 14:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2437+ kez okundu.
 

Arkadaşını kurtarmak isterken kendisi boğuldu

Denizde boğulma tehlikesi geçiren arkadaşını kurtarmak isterken kendisi boğuldu.
Olay dün akşam Perşembe Yason’da meydana geldi. Deniz Taş  ile Yunus Emre Aktaş  Yason’da Yalancı Yason denen bölgede denize girdi. Bir süre sonra Yunus Emre Aktaş boğulma tehlikesi geçirdi. Yunus Emre Aktaş’ı kurtarmak isteyen Deniz Taş akıntıya kapıldı. İki genç çevredekilerin yardımıyla kenara çıkartıldı ve hastaneye kaldırıldı. 36 yaşındaki Deniz Taş yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yunus Emre Aktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Arkadaşını kurtarmak isterken boğularak yaşamını kaybeden Deniz Taş Altınordu’da Odabaş Eczanesi’nde eczacı kalfası olarak çalışıyordu. Deniz Taş’ın Ulubey Hocaoğlu Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.
Denizde boğulma tehlikesi geçiren arkadaşını kurtarmak isterken kendisi boğuldu.

Olay dün akşam Perşembe Yason’da meydana geldi. Deniz Taş  ile Yunus Emre Aktaş  Yason’da Yalancı Yason denen bölgede denize girdi. Bir süre sonra Yunus Emre Aktaş boğulma tehlikesi geçirdi. Yunus Emre Aktaş’ı kurtarmak isteyen Deniz Taş akıntıya kapıldı.

İki genç çevredekilerin yardımıyla kenara çıkartıldı ve hastaneye kaldırıldı. 36 yaşındaki Deniz Taş yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yunus Emre Aktaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Arkadaşını kurtarmak isterken boğularak yaşamını kaybeden Deniz Taş Altınordu’da Odabaş Eczanesi’nde eczacı kalfası olarak çalışıyordu. Deniz Taş’ın Ulubey Hocaoğlu Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.