Artık denize uzaktan bakmamalıyız

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.03.2019 - 11:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2211+ kez okundu.
 

Artık denize uzaktan bakmamalıyız

SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Deniz ulaşımında Ordu merkez olmalıdır. Artık denize uzaktan bakmamalıyız. Bu denizde hem yüzerek hem balığını yiyerek hem de bu denizin kaldırma gücünden yaralanarak denizden faydalanmalıyız” dedi.
Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, projelerini anlatmaya devam ediyor. Ordu için büyük projelerin altına imza atacaklarını belirten Şahin, kentin ulaşımın merkezi olması gerektiğini söyledi. Şahin, “Ordu ulaşımın merkezi olmalıdır. Deniz ulaşımında Ordu merkez olmalıdır. Hava ulaşımını hallettik Allah’ın izni ile sıra deniz ulaşımında olmalıdır. Artık denize uzaktan bakmamalıyız. Bu denizde hem yüzerek hem balığını yiyerek hem de bu denizin kaldırma gücünden yaralanarak denizden faydalanmalıyız” diye konuştu. Ordu ağır sanayinin merkezi olamaz Ordu’nun turizm merkezi de olması gerektiğinin altını çizen Şahin, “Ordu ağır sanayinin merkezi olmaz, olamaz. Doğasıyla, yapısıyla uygun değil. O halde bacasız sanayi yani turizmin merkezi olmalıdır. Ordu kültürün merkezi olmalıdır. Ordu eğitimin merkezi olmalıdır. Ordu sporun merkezi olmalıdır. Ordu tarımın, ulaşımın, turizmin, kültürün, eğitimin, sporun ve orta ölçekli sanayinin merkezi olmalıdır. Ordu’ya benim bakışım, bizim bakışımız inanıyorum ki; bu özellikleri ile olmalıdır. Bunların merkezi haline gelmelidir Ordu. Bütün çalışmalarımız bunun üzerine olmalıdır. Bunlar birbirleri ile bağlantılı, entegreli konulardır” ifadelerinde bulundu.
SP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, “Deniz ulaşımında Ordu merkez olmalıdır. Artık denize uzaktan bakmamalıyız. Bu denizde hem yüzerek hem balığını yiyerek hem de bu denizin kaldırma gücünden yaralanarak denizden faydalanmalıyız” dedi.

Saadet Partisi (SP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin, projelerini anlatmaya devam ediyor. Ordu için büyük projelerin altına imza atacaklarını belirten Şahin, kentin ulaşımın merkezi olması gerektiğini söyledi. Şahin, “Ordu ulaşımın merkezi olmalıdır. Deniz ulaşımında Ordu merkez olmalıdır. Hava ulaşımını hallettik Allah’ın izni ile sıra deniz ulaşımında olmalıdır. Artık denize uzaktan bakmamalıyız. Bu denizde hem yüzerek hem balığını yiyerek hem de bu denizin kaldırma gücünden yaralanarak denizden faydalanmalıyız” diye konuştu.

Ordu ağır sanayinin merkezi olamaz

Ordu’nun turizm merkezi de olması gerektiğinin altını çizen Şahin, “Ordu ağır sanayinin merkezi olmaz, olamaz. Doğasıyla, yapısıyla uygun değil. O halde bacasız sanayi yani turizmin merkezi olmalıdır. Ordu kültürün merkezi olmalıdır. Ordu eğitimin merkezi olmalıdır. Ordu sporun merkezi olmalıdır. Ordu tarımın, ulaşımın, turizmin, kültürün, eğitimin, sporun ve orta ölçekli sanayinin merkezi olmalıdır. Ordu’ya benim bakışım, bizim bakışımız inanıyorum ki; bu özellikleri ile olmalıdır. Bunların merkezi haline gelmelidir Ordu. Bütün çalışmalarımız bunun üzerine olmalıdır. Bunlar birbirleri ile bağlantılı, entegreli konulardır” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.