Atatürk panosu yerine konulacak

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.03.2019 - 00:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2407+ kez okundu.
 

Atatürk panosu yerine konulacak

CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz, rıhtımdan kaldırılan ışıklı Atatürk posteri ile ilgili; “Atatürk sevgisini de kimsede bayrak sevgisini de kimse silemez. Seçilirsek ve kısmet olursa ilk işimiz 23 Nisan’da o panoyu aynı yerine koymak olacak” dedi.
CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından rıhtımdaki yerinden kaldırılan ışıklı Atatürk posterinin yerine konulacağını kaydetti. Seçim için hazırlanan klipte önceden Taşbaşı Mahallesi’nde bulunan ışıklı Atatürk panosunun klipte yer verilmesinin beğeniyle karşılandığına değinen Yılmaz, “O görüntü izleyenlerden çok beğeni aldı. Taşbaşın da yapılan çalışmalar neticesinde ışıklı Atatürk panosu oradan kaldırıldı bunda katiyen art niyet olduğunu düşünmüyorum herhalde projelendiremediler; ancak ben bu konuyu çok önemsiyorum nasıl ki minarelerimizden ezan sesini kimse susturamaz diyorsak bizim içimizdeki Atatürk sevgisini de kimsede bayrak sevgisini de kimse silemez. Seçilirsek ve kısmet olursa ilk işimiz 23 Nisan’da o panoyu aynı yerine koymak olacak” diye konuştu. Altınordu festivaller şehri olacak Altınordu’nun yeniden festivaller şehri olacağını belirten Yılmaz, önümüzdeki yazdan itibaren festivallerin başlayacağına dikkat çekti ve bal konusunda da Ordu’nu markalaşması konusunda önemli çalışmaların olacağını söyledi. Yılmaz, açıklamalarının sonunda ise Altınordu için hazırlamış oldukları projelerin önümüzdeki hafta için basına tanıtılacağını ifade etti.
CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz, rıhtımdan kaldırılan ışıklı Atatürk posteri ile ilgili; “Atatürk sevgisini de kimsede bayrak sevgisini de kimse silemez. Seçilirsek ve kısmet olursa ilk işimiz 23 Nisan’da o panoyu aynı yerine koymak olacak” dedi.

CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından rıhtımdaki yerinden kaldırılan ışıklı Atatürk posterinin yerine konulacağını kaydetti. Seçim için hazırlanan klipte önceden Taşbaşı Mahallesi’nde bulunan ışıklı Atatürk panosunun klipte yer verilmesinin beğeniyle karşılandığına değinen Yılmaz, “O görüntü izleyenlerden çok beğeni aldı. Taşbaşın da yapılan çalışmalar neticesinde ışıklı Atatürk panosu oradan kaldırıldı bunda katiyen art niyet olduğunu düşünmüyorum herhalde projelendiremediler; ancak ben bu konuyu çok önemsiyorum nasıl ki minarelerimizden ezan sesini kimse susturamaz diyorsak bizim içimizdeki Atatürk sevgisini de kimsede bayrak sevgisini de kimse silemez. Seçilirsek ve kısmet olursa ilk işimiz 23 Nisan’da o panoyu aynı yerine koymak olacak” diye konuştu.

Altınordu festivaller şehri olacak

Altınordu’nun yeniden festivaller şehri olacağını belirten Yılmaz, önümüzdeki yazdan itibaren festivallerin başlayacağına dikkat çekti ve bal konusunda da Ordu’nu markalaşması konusunda önemli çalışmaların olacağını söyledi. Yılmaz, açıklamalarının sonunda ise Altınordu için hazırlamış oldukları projelerin önümüzdeki hafta için basına tanıtılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.