Aybastı’nın Mahalleri Asfaltla Buluşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 21.10.2020 - 21:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1248+ kez okundu.
 

Aybastı’nın Mahalleri Asfaltla Buluşuyor

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşları asfalt konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Aybastı ilçesine bağlı Çakırlı ve Armutlu mahalleleri ile Küçakkaya Mahallesi yolu asfalta kavuşuyor.
  Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış ayı öncesi asfalt ve beton yol çalışmalarına hız verdi. 19 ilçenin mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir mesai harcayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aybastı ilçesinin 3 mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe merkezlerinden, kentin en uçtaki yerleşim yerlerine kadar vatandaşları sağlıklı ve konforlu yollarla buluşturmak için çalıştıklarını söyledi. AYBASTI’NIN 3 MAHALLESİ DAHA ASFALTA KAVUŞUYOR Aybastı ilçesinin 3 mahallesini daha asfaltla buluşturacaklarını belirten Başkan Güler, “İlçeye bağlı Çakırlı Armutlu Mahalleleri ile Küçükyaka Mahallelerinde 6 bin 500 metre emülsiyon asfalt çalışması yapacağız. Şu anda 3 bin 700 metrelik güzergah geride kaldı. Aybastı, ilimizin turizm merkezi ilçelerinden bir tanesi. Perşembe Yaylası’nın güzelliği her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti bölgeye çekiyor. İlçemize hem turizm hem altyapı hem de ulaşım anlamında ciddi yatırımlar yapıyoruz” dedi. İLÇELER ŞANTİYE GİBİ İl genelinde büyük bir asfalt seferberliği başlattıklarını ifade eden Başkan Güler, “Ulaşım vatandaşlarımız için en önemli ihtiyaçların başında geliyor. Göreve gelir gelmez plan ve programımızı yaptık. O plan çerçevesinde de çalışmalarımız sürüyor. Belediye envanterine kattığımız yeni asfalt plentimizle daha da hızlandık. Şu an ilçelerimizde adeta şantiyeler var. Ekiplerimiz sahada adeta arı gibi çalışmakta. Ordu’da yol sorunu kalmayana dek durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.   
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşları asfalt konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Aybastı ilçesine bağlı Çakırlı ve Armutlu mahalleleri ile Küçakkaya Mahallesi yolu asfalta kavuşuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kış ayı öncesi asfalt ve beton yol çalışmalarına hız verdi. 19 ilçenin mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için yoğun bir mesai harcayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aybastı ilçesinin 3 mahallesinde asfalt çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe merkezlerinden, kentin en uçtaki yerleşim yerlerine kadar vatandaşları sağlıklı ve konforlu yollarla buluşturmak için çalıştıklarını söyledi.

AYBASTI’NIN 3 MAHALLESİ DAHA ASFALTA KAVUŞUYOR

Aybastı ilçesinin 3 mahallesini daha asfaltla buluşturacaklarını belirten Başkan Güler, “İlçeye bağlı Çakırlı Armutlu Mahalleleri ile Küçükyaka Mahallelerinde 6 bin 500 metre emülsiyon asfalt çalışması yapacağız. Şu anda 3 bin 700 metrelik güzergah geride kaldı. Aybastı, ilimizin turizm merkezi ilçelerinden bir tanesi. Perşembe Yaylası’nın güzelliği her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti bölgeye çekiyor. İlçemize hem turizm hem altyapı hem de ulaşım anlamında ciddi yatırımlar yapıyoruz” dedi.

İLÇELER ŞANTİYE GİBİ

İl genelinde büyük bir asfalt seferberliği başlattıklarını ifade eden Başkan Güler, “Ulaşım vatandaşlarımız için en önemli ihtiyaçların başında geliyor. Göreve gelir gelmez plan ve programımızı yaptık. O plan çerçevesinde de çalışmalarımız sürüyor. Belediye envanterine kattığımız yeni asfalt plentimizle daha da hızlandık. Şu an ilçelerimizde adeta şantiyeler var. Ekiplerimiz sahada adeta arı gibi çalışmakta. Ordu’da yol sorunu kalmayana dek durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.