Aylardır süren çöp yangını söndürüldü

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.11.2019 - 22:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1155+ kez okundu.
 

Aylardır süren çöp yangını söndürüldü

Yaklaşık üç aydır çöp alanında metan gazı yangının olduğu Perşembe’de halk derin bir nefes aldı.
Perşembe nefes aldı Perşembe ilçesine bağlı Dereiçi Mahallesi Domuz Tepesi Mevkisinde bulunan vahşi çöp depolama alanında eylül ayının ilk haftasında metan gazı yangını çıktı. Yangın üç ay sonra Büyükşehir Belediyesi ve Perşembe Belediyesi’nin yoğun çalışması sonucu söndürüldü. Kontrol altına alınan yangının büyümeden söndürülmesi, ilçe sakinlerine de derin bir nefes aldırdı. İlçede yaşayan Nafız Canik (67) yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına emeği geçenlere teşekkür ederek, “Üç aydan beri yanan Domuz Tepesi’ndeki çöp alanındaki metan gazı yangını bizi hane olarak çok rahatsız etti. Ayrıca orman yangınına da sebep olacak diye de çok koktuk.  Eylül ayından bu yana yangın nihayet söndürüldü. Emeği geçen herkese başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Güler’e, Perşembe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sayım Tandoğan’a şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.  Sağ olsunlar o alanı ıslah ettiler. Yanmadan geri kalan atıkları toprakla karıştırıp bir daha yanmamak üzere  toprakla birleştirdiler. Son haliyle yaşanacak hale getiriler. Ne pencere açabiliyorduk, ne de evimizin önünde oturabiliyorduk” dedi.
Yaklaşık üç aydır çöp alanında metan gazı yangının olduğu Perşembe’de halk derin bir nefes aldı.

Perşembe nefes aldı

Perşembe ilçesine bağlı Dereiçi Mahallesi Domuz Tepesi Mevkisinde bulunan vahşi çöp depolama alanında eylül ayının ilk haftasında metan gazı yangını çıktı. Yangın üç ay sonra Büyükşehir Belediyesi ve Perşembe Belediyesi’nin yoğun çalışması sonucu söndürüldü. Kontrol altına alınan yangının büyümeden söndürülmesi, ilçe sakinlerine de derin bir nefes aldırdı.

İlçede yaşayan Nafız Canik (67) yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına emeği geçenlere teşekkür ederek, “Üç aydan beri yanan Domuz Tepesi’ndeki çöp alanındaki metan gazı yangını bizi hane olarak çok rahatsız etti. Ayrıca orman yangınına da sebep olacak diye de çok koktuk.  Eylül ayından bu yana yangın nihayet söndürüldü. Emeği geçen herkese başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Güler’e, Perşembe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sayım Tandoğan’a şahsım ve mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum.  Sağ olsunlar o alanı ıslah ettiler. Yanmadan geri kalan atıkları toprakla karıştırıp bir daha yanmamak üzere  toprakla birleştirdiler. Son haliyle yaşanacak hale getiriler. Ne pencere açabiliyorduk, ne de evimizin önünde oturabiliyorduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.