Ayrılmak İstediğimi Bildirdim

SİYASET (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 05.08.2019 - 11:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1336+ kez okundu.
 

Ayrılmak İstediğimi Bildirdim

4 farklı yerden 200 bin lira maaş aldığı şeklinde basında haberler çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’den flaş açıklama. Güler, “Yazı yazdım ayrılmak istediğimi bildirdim” dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde önemli hizmetlere imza atan Başkan Güler, daha sonra Turkcell ve Çin bankası ICBC'de yönetim kurulu üyeliğine atanmıştı. Her iki kurumda da başarılı çalışmalar yürüten Güler, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmişti.   Yerel seçimlerde büyük bir oy oranıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Hilmi Güler aynı anda 3 farklı görevi yürütüyor. Turkcell ve Çin bankası ICBC yöneticilerini Ordu’ya getiren Başkan Güler bu iki kurumdan Ordu’nun nasıl faydalanabilir konusunda çalışmalarda bulunmuştu.   Başkan Güler artık mesaisinin tamamını Ordu’ya ayırıyor. Sözcü Gazetesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Turkcell, ICBC Bankası ve emeklilik olmak üzere 4 ayrı yerden 200 bin TL maaş aldığı konusunda yer alan haberde Başkan Güler, “Aldığım para o kadar değil. Ben bu görevlerde ülkeme katkı sağlamak için bulunuyorum. Ülkemize faydamız olduğu için oralarda görev aldık. Her iki kuruma da yazı yazdım ayrılmak istediğimi bildirdim, cevap bekliyorum” dedi.
4 farklı yerden 200 bin lira maaş aldığı şeklinde basında haberler çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’den flaş açıklama. Güler, “Yazı yazdım ayrılmak istediğimi bildirdim” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde önemli hizmetlere imza atan Başkan Güler, daha sonra Turkcell ve Çin bankası ICBC'de yönetim kurulu üyeliğine atanmıştı. Her iki kurumda da başarılı çalışmalar yürüten Güler, bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmişti.

 

Yerel seçimlerde büyük bir oy oranıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Hilmi Güler aynı anda 3 farklı görevi yürütüyor. Turkcell ve Çin bankası ICBC yöneticilerini Ordu’ya getiren Başkan Güler bu iki kurumdan Ordu’nun nasıl faydalanabilir konusunda çalışmalarda bulunmuştu.

 

Başkan Güler artık mesaisinin tamamını Ordu’ya ayırıyor. Sözcü Gazetesi’nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Turkcell, ICBC Bankası ve emeklilik olmak üzere 4 ayrı yerden 200 bin TL maaş aldığı konusunda yer alan haberde Başkan Güler, “Aldığım para o kadar değil. Ben bu görevlerde ülkeme katkı sağlamak için bulunuyorum. Ülkemize faydamız olduğu için oralarda görev aldık. Her iki kuruma da yazı yazdım ayrılmak istediğimi bildirdim, cevap bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.