Az daha bir aileyi katlediyordu!

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.09.2018 - 09:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1469+ kez okundu.
 

Az daha bir aileyi katlediyordu!

Gülyalı’da 100 metre ilerideki ışıklı kavşak yerine dönüş yasağı olan kavşaktan dönmeye çalışan pikap sürücüsü kazaya neden oldu.
Kurallara uymayan sürücü az kalsın faciaya neden oluyordu. Kaza Gülyalı’da yaşandı. Giresun istikametine seyreden pikap dönüş olmayan kavşaktan dönmek için yolun sol şeridine geçti. Bu sırada arkadan gelen araç pikaba çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın kontrolünü kaybeden özel otomobil sürücüsü karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden araç gelmesi olası bir faciayı önledi. Kaza sonucu özel otomobildeki bir kadın başını ön cama vurarak yaralandı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ya yeşil yansaydı Kazanın görgü tanıklarından Ali Altınsever, “Burada sık sık böyle davranışlar oluyor, Dönüş yasağı var ama uyan yok. Bu kaza gene ucuz atlatıldı. Bu sıralar Karadeniz Sahil Yolunda yoğunluk var. Allah’tan ilerideki kavşakta kırmışı ışık yanmıştı da araçlar duruyordu. O ışığın yeşil olması durumunda çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen bu özel otomobil faciaya neden olabilirdi. Biz belki burada 3 yada 5 kişinin cenazesini kaldırıyor alabilirdik. Kurullara uyalım. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. Bu kurullar da boşuna değil.” dedi. Aynı hata Bu arada kaza ile ilgili polisler işlem yaparken bir başka özel otomobil pikap gibi dönüşü olmayan kavşaktan dönüş yapmak isteyince polis ekipleri trafik cezası kesti. Sürücünün ceza iptal ettirmek için polislere yaptığı yalvarışlar ise sonuç vermedi.  
Gülyalı’da 100 metre ilerideki ışıklı kavşak yerine dönüş yasağı olan kavşaktan dönmeye çalışan pikap sürücüsü kazaya neden oldu.

Kurallara uymayan sürücü az kalsın faciaya neden oluyordu. Kaza Gülyalı’da yaşandı. Giresun istikametine seyreden pikap dönüş olmayan kavşaktan dönmek için yolun sol şeridine geçti. Bu sırada arkadan gelen araç pikaba çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın kontrolünü kaybeden özel otomobil sürücüsü karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden araç gelmesi olası bir faciayı önledi. Kaza sonucu özel otomobildeki bir kadın başını ön cama vurarak yaralandı. Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Ya yeşil yansaydı

Kazanın görgü tanıklarından Ali Altınsever, “Burada sık sık böyle davranışlar oluyor, Dönüş yasağı var ama uyan yok. Bu kaza gene ucuz atlatıldı. Bu sıralar Karadeniz Sahil Yolunda yoğunluk var. Allah’tan ilerideki kavşakta kırmışı ışık yanmıştı da araçlar duruyordu. O ışığın yeşil olması durumunda çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçen bu özel otomobil faciaya neden olabilirdi. Biz belki burada 3 yada 5 kişinin cenazesini kaldırıyor alabilirdik. Kurullara uyalım. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil. Bu kurullar da boşuna değil.” dedi.

Aynı hata

Bu arada kaza ile ilgili polisler işlem yaparken bir başka özel otomobil pikap gibi dönüşü olmayan kavşaktan dönüş yapmak isteyince polis ekipleri trafik cezası kesti. Sürücünün ceza iptal ettirmek için polislere yaptığı yalvarışlar ise sonuç vermedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.