Babaanne torun camdan hasret gideriyor

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.08.2020 - 10:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2189+ kez okundu.
 

Babaanne torun camdan hasret gideriyor

Ordu'da korona virüse yakalanan Nuray Kaymak, 2 yaşındaki torunuyla cam arkasında buluşarak, hasret gideriyor. Duygusal anların yaşandığı buluşma, sosyal medyada da ilgi gördü.
Akkuş ilçesine bağlı Çayıralan Mahallesi'nde yaşayan Nuray Kaymak'ta (47) yaklaşık bir hafta önce korona virüs tanısı konuldu.     Mahallede, başka vakaların da bulunması nedeniyle karantina uygulanmaya başladı. Nuray Kaymak'a da ilaçları verilerek evde izole olması istendi.     Ankara'dan bir süre önce tatil için ailesi ile babaevine gelen Doğan Kaymak da annesi ile ayrı odalarda kalmaya başladı.     Ailede başka vaka ve belirti görülmezken, Nuray Kaymak'ın torunu Ali Asaf Kaymak, her gün izolasyon nedeniyle göremediği babaannesinin penceresinin önüne gidiyor. Minik Ali Asaf, cam arkasından babaannesiyle oynamaya çalışıyor.     Babaanne de torun hasretini cam arkasından gideriyor.
Ordu'da korona virüse yakalanan Nuray Kaymak, 2 yaşındaki torunuyla cam arkasında buluşarak, hasret gideriyor. Duygusal anların yaşandığı buluşma, sosyal medyada da ilgi gördü.

Akkuş ilçesine bağlı Çayıralan Mahallesi'nde yaşayan Nuray Kaymak'ta (47) yaklaşık bir hafta önce korona virüs tanısı konuldu.

 

 

Mahallede, başka vakaların da bulunması nedeniyle karantina uygulanmaya başladı. Nuray Kaymak'a da ilaçları verilerek evde izole olması istendi.

 

 

Ankara'dan bir süre önce tatil için ailesi ile babaevine gelen Doğan Kaymak da annesi ile ayrı odalarda kalmaya başladı.

 

 

Ailede başka vaka ve belirti görülmezken, Nuray Kaymak'ın torunu Ali Asaf Kaymak, her gün izolasyon nedeniyle göremediği babaannesinin penceresinin önüne gidiyor. Minik Ali Asaf, cam arkasından babaannesiyle oynamaya çalışıyor.

 

 

Babaanne de torun hasretini cam arkasından gideriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.