Baharda sinemalarda aşk var!

SANAT 12.02.2020 - 15:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2311+ kez okundu.
 

Baharda sinemalarda aşk var!

Geçtiğimiz günlerde Ordu’da çekimlerine başlanan ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ filminin çekimleri tamamlandı. Mayıs'ta vizyona girmesi planlanıyor.
Aşk Çağırırsan Gelir isimli filmin oyuncuları yemekte bir araya geldi. En iyi senaryo ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un romartik komedi dalındaki filminin çekimleri Ordu ve İstanbul’da tamamlandı. Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Cihan Ercan, Nil Keser, Bahar Süer, Özgün Çoban, Deniz Işın, Eser Eyüboğlu, Barış Başar, Fatih Özkan, Erdem Baş ve Gürgen Öz ve Sera Tokdemir’in oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ romantik komedi türünde ki sinema filmi 3 hafta Ordu 1 hafta İstanbul olmak üzere çekimlerini bitirdi. Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan filmin ekibi ve oyuncuları çekimlerin bitmesini Kapıelli5 Bahçe’de bir araya gelerek kutladılar. Filmin yönetmeni Emre Kavuk, “Yapımcımızın memleketi Ordu çok güzel bir şehir. Hepimiz çok sevdik. Çekimlerimizin olmadığı günlerde de kaldık. Birbiriyle çok uyumlu kocaman bir ekip olduk ve arkadaşlıklarımız filmden sonrada devam ediyor. Mayıs ayında seyirciyle buluşuyoruz. Biz kışın çektik baharda sinemalarda aşk var. Bu kocaman samimi ekip gülerek eğlenerek arkadaş oldu. Herkesin emeğine yüreğine sağlık” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Ordu’da çekimlerine başlanan ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ filminin çekimleri tamamlandı. Mayıs'ta vizyona girmesi planlanıyor.

Aşk Çağırırsan Gelir isimli filmin oyuncuları yemekte bir araya geldi. En iyi senaryo ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un romartik komedi dalındaki filminin çekimleri Ordu ve İstanbul’da tamamlandı. Keremcem, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç, Cihan Ercan, Nil Keser, Bahar Süer, Özgün Çoban, Deniz Işın, Eser Eyüboğlu, Barış Başar, Fatih Özkan, Erdem Baş ve Gürgen Öz ve Sera Tokdemir’in oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Aşk Çağırırsan Gelir’ romantik komedi türünde ki sinema filmi 3 hafta Ordu 1 hafta İstanbul olmak üzere çekimlerini bitirdi. Mayıs ayında vizyona girmesi planlanan filmin ekibi ve oyuncuları çekimlerin bitmesini Kapıelli5 Bahçe’de bir araya gelerek kutladılar.

Filmin yönetmeni Emre Kavuk, “Yapımcımızın memleketi Ordu çok güzel bir şehir. Hepimiz çok sevdik. Çekimlerimizin olmadığı günlerde de kaldık. Birbiriyle çok uyumlu kocaman bir ekip olduk ve arkadaşlıklarımız filmden sonrada devam ediyor. Mayıs ayında seyirciyle buluşuyoruz. Biz kışın çektik baharda sinemalarda aşk var. Bu kocaman samimi ekip gülerek eğlenerek arkadaş oldu. Herkesin emeğine yüreğine sağlık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.