Bakan Soylu’dan Fındık Üreticisine Müjde

BÖLGE GÜNDEMİ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 09.08.2018 - 10:52, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2094+ kez okundu.
 

Bakan Soylu’dan Fındık Üreticisine Müjde

Ordu’da sel felaketinde tonlarca fındık denize aktı,Devlet mağdur üreticisine sahip çıkt
Ordu’daki sel felaketinin ardından Ünye’ye  gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mağdur olan fındık üreticisine müjde verdi. Bakan Soylu” selden zarar gören hiç kimseyi mağdur edilmeyecek, bölgedeki yaralar  bir an önce sarılacaktır. Selden zarar gören fındık üreticisi için TMO devreye girecek ve gereken yapılacak” dedi Ordu’da felakete neden olan sel tonlarca fındığın denize akmasına neden oldu. Fatsa’da denize akan fındıklar açıkta birikti. Bir adacığı andıran fındıklar ilginç görüntü oluşturdu. Aşırı yağışın en fazla etkilediği bölgelerden Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, ilçede 30 tona yakın fındığın sel sularıyla Karadeniz’e aktığını açıkladı.  
Ordu’da sel felaketinde tonlarca fındık denize aktı,Devlet mağdur üreticisine sahip çıkt

Ordu’daki sel felaketinin ardından Ünye’ye  gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mağdur olan fındık üreticisine müjde verdi. Bakan Soylu” selden zarar gören hiç kimseyi mağdur edilmeyecek, bölgedeki yaralar  bir an önce sarılacaktır. Selden zarar gören fındık üreticisi için TMO devreye girecek ve gereken yapılacak” dedi

Ordu’da felakete neden olan sel tonlarca fındığın denize akmasına neden oldu. Fatsa’da denize akan fındıklar açıkta birikti. Bir adacığı andıran fındıklar ilginç görüntü oluşturdu.

Aşırı yağışın en fazla etkilediği bölgelerden Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, ilçede 30 tona yakın fındığın sel sularıyla Karadeniz’e aktığını açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.