Bakan Varank, “Ünye OSB tamam”

BÖLGE GÜNDEMİ 20.02.2019 - 09:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1415+ kez okundu.
 

Bakan Varank, “Ünye OSB tamam”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 5 milyon liralık kamulaştırma bedelinin Bakanlık olarak tahakkuk ettirildiğini duyurdu.
Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin kamulaştırma bedeli sorunu çözüldü. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bahse konu paranın Bakanlık olarak tahakkuk ettirildiğini ifade etti. Bakan Varank, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yıllardır çözülemeyen meseleleri çözüyor, üreten Türkiye yolunda Sn. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Ünye Organize Sanayi Bölgesi için gereken 5 milyon TL’lik kamulaştırma bedelini Bakanlık olarak tahakkuk ettirdik. Hayırlı, uğurlu olsun.”
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 5 milyon liralık kamulaştırma bedelinin Bakanlık olarak tahakkuk ettirildiğini duyurdu.

Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin kamulaştırma bedeli sorunu çözüldü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bahse konu paranın Bakanlık olarak tahakkuk ettirildiğini ifade etti.

Bakan Varank, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Yıllardır çözülemeyen meseleleri çözüyor, üreten Türkiye yolunda Sn. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Ünye Organize Sanayi Bölgesi için gereken 5 milyon TL’lik kamulaştırma bedelini Bakanlık olarak tahakkuk ettirdik. Hayırlı, uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.